Nowy produkt browaru w Ciechanowie.Butelka plastikowa 1 litr,zawartość ekstraktu 11%,alkoholu 5,5%.Na widok plastiku mnie zmroziło.Kiedy spróbowałem poczułem się dużo lepiej.Pianka nieduża ale gęsta i nawet chwilę się trzyma.Barwa jasnosłomkowa.Smak łagodny z lekką chociaż wyrażną goryczką.Trochę jakby surowy ale przyjemny.Przypomina "Wyborne" z początków produkcji.Na etykiecie napisano,że pasteryzowane ale z poufnych informacji wiem,że jeszcze nie bo nie działa linia.Potwierdza to smak i data przydatności.
Gambrynus, Leżak
Collapse
X
-
sam widziałem nowozakupiony pasteryzator stojący w browarze, piwa są juz w Gambrynusie pasteryzowane (te w PET-ach), a smak, jest napwde w dalszym ciagu fenomenalnyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Co tu duzo mowic kazdy produkt tego browaru zachwyca Oby tak dalej !!!warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Dobra, powiem wam
PIerwsza partia ze wzgledu na to, ze rynek naciskal na browar i nie mogl sie doczekac piwa w pecie , poszla nie pasteryzowana, stad tez ten termin przdatnosci.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Kloss ma racje, narazie w Wawie tylko na POlnej mozna kupic Gambrynusa.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
annetka napisał(a)
Kloss ma racje, narazie w Wawie tylko na POlnej mozna kupic Gambrynusa.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
NO widzisz Cooper Gambrinus moze jest bo to czeskie piwo a Grubciowi chodzi o Gambrynusa piwo czysto polskie z Ciechanowa.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Dżisus Marian , wiem że przekręciłem nazwę i nawet nie chciało mi się poprawiać ale skoro piszemy o Ciechanowie to piszemy o Ciechanowie. Nadal potwierdzam jego (tzn Ciechanowa)obecność w mym osiedlowym koszykoszopie.
Za karę napiszę 20 razy "Gambrynus" (bez "kopiuj" i "wklej"
GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS ,GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS , GAMBRYNUS ,GAMBRYNUS ufff...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
A w jakim dokladnie, jesli mozesz napisac nazwe, bo jestem ciekawa. Wiem, ze moze bedzie w Remie na Bemowie, ale o Jelonkach nic nie wiem. Ale juz bedziesz Cooperku pamietal Gambrynuswarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
Comment