Nowy (?)wyrób browaru.Parametry jak w Mocnym
Ekstrakt do 14.1%
Alk do 7%
Ale na kontrze piwo jasne pełne niepasteryzowane i pieczątka przydatności do 08.03.
Napisy na kontrze mimo mojego orlego wzroku wymagają podsuwania butelki o przepraszam PETA pod sam nos.Plastik brudny,klejący się,zanim miła Pani znalazła mi plastik na którym są jakoś w miarę naklejone i nadające sie do kolekcji etykiety,minęło kilka uwag skacowanego człeka stojącego za mną.Etykieta główna w stylu Okocimia w kolorze niebieskim przedstawia Szczecin(Most Długi i panoramę miasta).Zdjęła się bez problemu.
Teraz konkretnie:
Kolor -piękny bursztynowy
Zapach-jakby delikatnie miodowy...
Smak-o dziwo całkiem dobre piwo,nie czuć alkoholu,troszkę cierpkawy posmak po paru łykach
nasycenie-bardzo przeciętne
Piana-ładna bialutka,ale chwilowa,zostawia obwódkę na szkle do końca.
W sumie można spróbować(tylko ten PET).Podany jest e-mail
sonag@sonag.com.pl
Uff-to tyle.
Ekstrakt do 14.1%
Alk do 7%
Ale na kontrze piwo jasne pełne niepasteryzowane i pieczątka przydatności do 08.03.
Napisy na kontrze mimo mojego orlego wzroku wymagają podsuwania butelki o przepraszam PETA pod sam nos.Plastik brudny,klejący się,zanim miła Pani znalazła mi plastik na którym są jakoś w miarę naklejone i nadające sie do kolekcji etykiety,minęło kilka uwag skacowanego człeka stojącego za mną.Etykieta główna w stylu Okocimia w kolorze niebieskim przedstawia Szczecin(Most Długi i panoramę miasta).Zdjęła się bez problemu.
Teraz konkretnie:
Kolor -piękny bursztynowy
Zapach-jakby delikatnie miodowy...
Smak-o dziwo całkiem dobre piwo,nie czuć alkoholu,troszkę cierpkawy posmak po paru łykach
nasycenie-bardzo przeciętne
Piana-ładna bialutka,ale chwilowa,zostawia obwódkę na szkle do końca.
W sumie można spróbować(tylko ten PET).Podany jest e-mail
sonag@sonag.com.pl
Uff-to tyle.
Comment