niewie ktoś czy te piwo dostępne gdzies poza netto?
Amber, Berg Premium
Collapse
X
-
Wlasnie pije. Kupilem bo z Ambera, wiadomo. Przygotowalem sie na lepszego Trefla i...... to jest naprawde dobre piwo w swojej cenie i nei tylko. Po mojej ostatniej degustacji 'markowego' bosmana to ja przepraszam. Pije je po Noteckim i jest dobre. Przypomina mi Pilzatora i ogolnie niemeickie piwa, ale moze jestem juz ubzdryngolony po 2 noteckich
reasumujac mozna 4 w kategori cenowej i nie tylko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziWlasnie pije. Kupilem bo z Ambera, wiadomo. Przygotowalem sie na lepszego Trefla i...... to jest naprawde dobre piwo w swojej cenie i nei tylko. Po mojej ostatniej degustacji 'markowego' bosmana to ja przepraszam. Pije je po Noteckim i jest dobre. Przypomina mi Pilzatora i ogolnie niemeickie piwa, ale moze jestem juz ubzdryngolony po 2 noteckich
reasumujac mozna 4 w kategori cenowej i nie tylko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziA gdzie je kupiłeś ???Last edited by Pendragon; 2009-01-22, 14:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: nie na co się rozpisywać, wszystko jest super! [5]
Piana: nie na co się rozpisywać, wszystko jest super! [5]
Zapach: nie na co się rozpisywać, wszystko jest super! [5]
Smak: nie na co się rozpisywać, wszystko jest super! [5]
Wysycenie: nie na co się rozpisywać, wszystko jest super! [5]
Opakowanie: nie na co się rozpisywać, wszystko jest super! [5]
Uwagi: pyszne piwo za super cenę, szkoda tylko, że niedostępne w Warszawie !? może ktoś go widział jednak?
Moja ocena: [5]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------Last edited by ART; 2009-02-03, 18:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bastion Wyświetlenie odpowiedziCzyli jednym słowem, na kolana przed Bergiem
A mówią, że kobiety są gadatliwe.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment