choć wiadomość jest straszna - to i tak dziękuje za odpowiedź.
Zwierzyniec, Zwierzyniec Pils
Collapse
X
-
ech... Przejrzałem sobie wątek - 3 lata temu:Kondycja Zwierzyńca na 100% nie jest najlepsza. Myślę, że Perła zamknełaby dawno ten browar, ale boi się negatywnych reakcji lokalnego rynku (gdzie ma najsilniejszą pozycję).
Przeniesienie linii produkcyjnej w 100% do Lublina jest dla nich bardzo korzystne finansowo. W Zwierzyńcu miałoby ponoć pozostać tylko ujęcie wody i knajpa przy-browarniana, w której podobno lany z kega Zwierz jest z Lublina!!!Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
2014-12-18, 23:42 -
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
-
Jedna z trzech niezłych włoskich restauracji/pizzerii w miejscowości. Wyróznia się tym od niedawna, że na nalewaku pojawił się Zwierzyniec Pils i Witbier. Pils chyba po 16/18.
-
Channel: Mazowieckie
wczoraj, 16:23 -
-
-
Na nadchodzące dni Centrum Piwowarstwa proponuje następujące promocje:
Zestaw z ekstraktów- Belgijskie Specialty Ale 18º BLG - cena standardowa tego produktu wynosi: 104,61pln, kupując w czasie promocji oszczędzasz 5,23pln (5,00%)!
Zestawy do zacierania...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2009-12-09, 10:52 - Loading...
- Koniec listy.
Comment