gotowe do oceny
Namysłów, Piwo Śląska
Collapse
X
-
Namysłów, Piwo Śląska
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pite z puszki na ławce na mrozie, więc nie powiem, ale wg mnie smakuje jak N full!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
-
-
Ale ma inne parametry niż N-Full (12,5 / 6,2). Namysłów chyba nie rozcieńcza piwa?
Raczej z uwagi na moc można podejrzewać, że jest to Basztowe (11,4 / 5,6). Tu różnica w parametrach jest drobna - można powiedzeć, że w granicach błędu statystycznego.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Szczęśiarze możecie sprawdzić.Z tego co pamiętam zakupiłem podczas mini-zlotu i po długich przemyśleniach w końcu wypiłem.Ta puszka ma dziwne barwy Mam ją w domu jeszcze i widnieje tam data ważności do kwietnia tego roku.
Mowiąc szczerze smakowało mi to piwo.Nie wiem czy jest jeszcze osiągalne,ale jeżeli nawet to z przyczyn obiektywnych nie będę już sponsorem bezpośrednim.
Fani Śląska do oceny!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
O ile ukaże się w wersji butelkowej nie omieszkam ocenić. Jeśli nadal będą dostępne wyłącznie konserwy, to niestety skończy się tylko na komentarzu.
Comment
-
-
Namysłów Piwo Śląska
Puszka 11,6%,alk.do5,7%
Smak wyrażnie kwaskowy.Piana skąpa,która szybko zanikła.Nasycenie gazu odpowiednie.Zapach trudny do dokładnego określenia.Najmocniejszą stroną tego piwa jest opakowanie(ono skusiło mnie do zakupu).Puszka z barwami klubowymi i emblematem WKS Śląsk Wrocław.
Moim zdaniem jest to następne piwo z gatunku wypij i zapomnij.
Moja ocena: [3.025]
Comment
-
Comment