Można tak przyjąć.
Łomża, Dock Strong
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoto wpadające w bursztyn, typowy dla stronga, choć mógłby być ciemniejszy [4]
Piana: Pojawiła się przy nalewaniu, zapozowała do zdjęcia, po czym zniknęła niemal całkowicie, wybuchając dosyć sporymi bąblami. [2.5]
Zapach: Dziwna słodycz, nie pochodzi ona od słodu, tylko raczej od jakiegoś strongowego "ukrywacza procentów", często spotykana w tańszych strongach. Nie jestto zapach odrzucający, ale raczej dobre piwo tak pachnieć nie powinno. [2]
Smak: Wyżej wspomniana słodycz pojawia się również w smaku. Nie odrzuca, przykrywa procenty, ale nie jest to smak dobrego piwa. Mniej więcej od połowy piwo staje się cierpkie i jakoś nieznośnie kwaśno-alkoholowe. [2]
Wysycenie: Wysokie, wywala bebechy, od połowy już ciężko to piwo dokończyć. Powinno być niższe. [2.5]
Opakowanie: Brązowo-czerwona pucha z orłem, będzie widoczna na załączonym przeze mnie zdjęciu. nie podano składu, nie podano ekstraktu, i za to minus chociaż wizualnie prezentuje się nieźle. [3.5]
Uwagi: Nienajlepszy strong. Do połowy był nawet smaczny, potem stał się nieznośnie ciężki i cierpki, co dyskwalifikuje go nawet jako piwo na imprezy. Słabo.
Moja ocena: [2.25]Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
Comment