gotowe do oceny
C.K. Browar, Marcowe
Collapse
X
-
C.K. Browar, Marcowe
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Odp: Kiedy marcowe???
m_q napisał(a)
Ostatnio piłem latem zeszłego roku. Nie mogę się doczekać na nową partię
Będe w poniedziałek w okolicach CK, to zapytam i dam znać kiedy się można go spodziewać.
Comment
-
-
Odp: Odp: Kiedy marcowe???
elroy napisał(a)
Będe w poniedziałek w okolicach CK, to zapytam i dam znać kiedy się można go spodziewać.
Otrzymałem odpowiedź, że: "na razie napewno nie będzie".
Inna sprawa, że nie mieli nic ze swoich piw, bo: "robi się, będzie za trzy tygodnie"
Comment
-
-
Dzisiaj udałem się na degustację Marzen Bier w towarzystwie e-prezesa. Piwo mi posmakowało. Co prawda pewnie gdyby Panie w C.K. nauczyły się lać poprawnie piwo do szkła to wrażenia mogłyby być o wiele lepsze.
Barwa piwa jasno bursztynowa, samo piwo lekko mętnawe. Piany co na lekarstwo. Ale ogólne wrażenia smakowe pozytywne. Jak dla mnie 4+
PS.
Ciekawe co e-prezes powie o tym napoju, wszak piliśmy go w tym samym czasieLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
sorry ergie, ale muszę nieco więcej skosztować, by wydać pozytywną opinię.
Moja ocena: [2.975]
Comment
-
-
Ku pamięci (żeby nie zapomnieć uwzględnić w Plebiscycie) dopisuję sobie że piwo jest znowu dostępne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemny bursztyn, mętny [5]
Piana: niezbyt wysoka (tak ze 2 cm), ale trzyma się długo, drobnopęcherzykowa, oblepia szkło [4]
Zapach: średnio wyraźny, ziołowy, słód w tle, czuć też parafinę (?) [3]
Smak: ziołowy, kwaśno-gorzki (ale nie goryczkowy), po chwili wręcz cierpki. Mimo to wodnisty, mało treściwy. Słód gdzieś w dalekim tle. Bardziej oryginalny niż dobry [2.5]
Wysycenie: chyba trochę za niskie [3.5]
Opakowanie: szklanka no name, nie cechowana, brak podstawki. Niektórzy z innych gości dostawali podstawki. Ale "pechowcy" pili ze szklanek tyskich. [1.5]
Uwagi: Można spróbować, bo wypijalne. Ale zdecydowanie bez rewelacji. Cena 7,40 zł/0,5 l.
Moja ocena: [2.95]
Comment
-
Comment