Ja również się cieszę, że doceniacie nasze piwa namysłowskie! Mam nadzieję, iż zawsze przy zakupie wybieracie Namysłów!! Herkules Mocny jest innym piwem niż Rycerskie Mocne, z którym nie ma problemu ze zbytem. Oprócz swoich doskonałych piw, warzymy piwa do swojego własnego centrum dystrybucji!
A mi to piwko o dziwo smakowało. Pamiętając starego Herkulesa z Krotoszyna bałem się otwierać butelki. Pianka utrzymuje się dosyć krótko ale z początku wygląda nawet ładnie. Nie wyczułem spirytusowego posmaku. Ogólnie stawiam 3+.
smaczne piwo, nie wyczułem spirytusu, nie jest też aż tak mocne, więc chyba jakość się poprawiła od czasu pierwszych komentarzy. To dobrze, bo bym się zaraził, a tak to jest jednym z częściej pitych przeze mnie piw. No i mają je w sklepie na rogu, 50 metrów od domu, więc mam blisko, choć cena o 5 gr większa niż drukowana na etykiecie.
A może byś tak uzupełnił profil?Lubimy dyskutować jak wiemy z kim dyskutujemy.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Trafione w Piekarach Śląskich. Jak na mocne to dosyć jasna barwa. Smak z wyraźną goryczką ale też wyczuwalnym alkoholem niestety. Myślę, że na 3+ zasługuje.
Ja również się cieszę, że doceniacie nasze piwa namysłowskie! Mam nadzieję, iż zawsze przy zakupie wybieracie Namysłów!! Herkules Mocny jest innym piwem niż Rycerskie Mocne, z którym nie ma problemu ze zbytem. Oprócz swoich doskonałych piw, warzymy piwa do swojego własnego centrum dystrybucji!
Piwo namysłów zielone odkryłem jakiś rok temu, i nie zmienię go na żadne inne do końca mych dni ;-) to jest najlepsze piwo dla mego ciała pozdrawiam wszystkich )
Comment