gotowe do oceny
Belgia, Wszechmocne
Collapse
X
-
Belgia, Wszechmocne
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pojawiło sie w mojej okolicy, więc postanowiłem sprawdzić co to takiego.
Kolor ładny, bursztynowy. Piana pojawiłe się i dośc sprawnie ulotniła. Nasycenie CO2 w normie. Zapach słodkawy, lekko owocowy. Smak mdły - słodycz z walczącą z nią goryczką. W sumie jak na super-hiper mocne, może być. Jednak raczej do niego nie wrócę.
Moja ocena: [3.2]
-
-
Kolejna siekiera, która mi się przytrafiła. Kolor, jak zwykle, przy tego typu piwach ładny, albo prawie bardzo ładny, bursztynowy. Piana za to, też typowo, marniuteńka. Najpierw drobnoziarnista i gęsta, trochę siwa, bardzo szybko znika nie pozostawiając śladu. Nasycenie też nie najlepsze, w postcie kilku, no może kilkunastu dużych i leniwych bąbelków. Zapach ma dwie podstawowe składowe. Po pierwsze spiryt, po drugie kwiatowo- owocową słodycz, która ma za zadanie zabić woń tego pierwszego. O dziwo, w sumie wychodzi to nawet znośnie. Podobnie z smakiem. Goryczki niewiele, dominuje słód, w tle pozostaje chmiel i bimber. Opakowanie przeciętnie przyzwoite, w miarę zauważalne i dość estetyczne, bez fajerwerków. Wypić można, ale jak się nie wypije, to strata też niewielka...
Moja ocena: [3.375]Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Łe!! Sam spirol!! Smakuje jak "jabol", ale wytrawny.
kolor-ładny, bardzo ładny bursztyn
CO2- coś jest
smak-spirol, spirol, później mocna gorycz
piana-była przez ok 15s i znikła. Taka "szarawa"
zapach- żaden, nic nie czuć
opakowanie- czarne czyli mocne. Nic szczególnego.
Ogólnie jak ktoś chce szybko i tanio (2,50zł konserwa) naprać się piwem to polecam. A tak to nic szczególnego, ja nie lubię mocnych i "wszechmocnych" zupek chmielowych. (za wyjątkiem "KOŹLAKA)
Moja ocena: [1.9]zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Serio Belgia wzięła się za takie "moce"?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wlasnie co kupilem na sprobowanie 4 sztuki bo w sumie pierwszy raz je widze wlasnie spozywam jedna piwo podobno do mega wata ale jest bardziej slodkie ,miodowe moc odpowiednia (dla prawdziwych meczczyzn) jest jak nalewka na cukrze spirytusowa bardzo dobra slodziutka wlasnie na to slodycz proponuje te piwko pic schlodzone!!!! Fuck you prototypy!!!!
Comment
-
-
piecyk_gazowy napisał(a)
dla prawdziwych meczczyzn
a jak wystapi skutek uboczny w postaci cz-cz-cz-czkawki to trudnoOstatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2004-05-07, 18:17.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
piecyk_gazowy napisał(a)
....mysle ze prawdziwi mezczyzni pija mocnejsze choc zdaza mi sie pic slabsze ...
Comment
-
-
piecyk_gazowy napisał(a)
Bacmy powarzni to jest twoja intrpretacja lubie slabe piwo ale co najwyrzej do sniadanka albo do kaca a woel mocniejsze mysle ze prawdziwi mezczyzni pija mocnejsze choc zdaza mi sie pic slabsze piwa do zabicjia pragnienia albo jak prowadze.
Pisz proszę po polsku bo ciężko czytać.
Comment
-
-
A czasami nie pomyliłeś adresu www, np. z forum dla alkoholików!
Comment
-
-
piecyk_gazowy napisał(a)
Wlasnie co kupilem na sprobowanie 4 sztuki (...) moc odpowiednia (dla prawdziwych meczczyzn) jest jak nalewka na cukrze spirytusowa bardzo dobra (...)
Comment
-
Comment