gotowy do oceny
Van Pur, Strong
Collapse
X
-
Van Pur, Strong
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Piwko niestety puszkowe kupione w "Kalafiorku".
Kolor-wspaniały ciemny bursztyn
Gaz-no te bąbelki nie pracowały za długo,ale w sumie nasycenie dobre.Piło się z przyjemnością.
Piana-słabiutko.Schłodzone piwko po nalaniu do szklanki,a piana minimalna i sekundowa.
Zapach-znowu problem.Troszke jakby coś słodkawego,ale nie był za intensywny.
Opakowanie-pucha nawet niezła,brak zawartości ekstraktu i na dnie wyczytałem B/BZZ.Czyli gdzie?Browary Bydgoskie?Warzone,rozlewane?
Samo piwo o dziwo nie słodkie,nie czuć posmaku alkoholu i delikatnie wchodziło,przy tej (?)zawartości ekstraktu troszeczkę za mało treściwe.
Ma coś wspólnego ze Szwejkiej z Góry.
Ciekaw jestem jak wypadłoby butelkowe.
Chętnie do tego piwa wrócę.
Moja ocena: [3.375]Last edited by Pogoniarz; 2004-02-17, 13:52.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
-
-
baklazanek napisał(a)
To pewnie jeszcze stara partia piwa bo raczej po wykupieniu browaru Van Pur przez ludzi nie związanych z innymi grupami piwowarskimi cała produkcja będzie się odbywała w Rakszawie. Przynajmniej teraz będziemy wiedzieli że pijemy oryginalnego Van Pura.
Data ważności na puszce 19.07.2004-także powinno być warzone z miesiąc temu.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
hm, w bazie danych już był ten model od ubiegłego roku... i byłem przekonany że to piwo już nie wróci skoro jednak jest znowu dostępne to można je ooceniać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment