Piwko o dobrym smaku i bardzo ładnej barwie. Pianka szybko zniknęła. Najwiekszy minus to brak gazu !!! Bąbelki widać jedynie podczas nalewania tego piwa do kufla. A później naprawdę szukaj wiatru w polu. Fajnie prezentuje się kłos zboża na etykiecie. Ocena 3 + ; za brak bąbelków !!!
Grybów, Jasne że pełne
Collapse
X
-
To już było.
Patrz w temat Grybów, Jasne że pełneBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jasne, że pełne
Klosterkeller napisał(a)
Cena piwa na półce 1,95-1,99 , w puszce ok. 2,10 wróży mu karierę na wrocławskim rynku. Dystrybutorem jest jedna z najlepszych hurtowni, "Koneser" Stanisława Tatarka.
Cena adekwatna do jakości , ale trzeba podkreślić , że pianę ma
ponad przeciętność - ładna , drobnoziarnista i utrzymuje się kilka
minut. Ogólnie bez rewalacji (3+) na średnim poziomieComment
-
Po pięknym bursztynowym kolorze spodziewałem się pysznego smaku. A tu niestety rozczarowanie. Nie to żeby to piwo było niedobre. Ono było lekko wodniste, smak mało zdecydowany, goryczki za mało.
Stawiam 3+Comment
-
Właśnie z powodów dla,których Pjenknik mial pretensje do tego piwa-mnie ono smakowało.Cóż są gusta i guściki...Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
Piłem wczoraj to piwo jadąc z pracy do domu – piłem ciepłe i prosto z butelki. Niesamowite, ale "Jasne, że pełne" w takim wydaniu smakowało mi bardziej niż schłodzone i podane w kuflu. Smak tego piwa z Grybowa przypomniał mi „szczenięce” wypady na Mazury i ciepłe lokalne piwa pite przy ognisku.
Sentymenty...
Piję tego piwa relatywnie sporo i moim zdaniem jest ono naprawdę dobre. Przyznać jednak muszę, że jest nierówne. Czasami trafia mi się egzemplarz śmierdzący karbidem (ciekawe skąd taki posmak?). W większości przypadków jest jednak OK.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
Wraz z Premium nabylem je w sklepie firmowym browaru, o ile mnie pamiec nie myli bylo dosc sporo drozsze od Premiun. Piekna i trwala piana, kolor podobny do Premium (miodu lipowego), niestety nieprzyjemny posmak psuje caly efekt: 3- (2-5)Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Ostatnio usłyszałem w sklepie, że browar zaprzestał produkcji tego piwa. Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat?Last edited by pulas; 2002-11-05, 06:14.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
Piłem to piwo jeden raz w zeszłym roku i miałem dobre wspomniania, więc jak je zobaczyłem w Piwoszu (na Zawalnej), to się ucieszyłem.
Ale gdy je otworzyłem, to uderzył mnie niemiły, intensywny zapach słodu. A po pierwszym, malutkim łyczku, zrobiło mi się niedobrze. Smakowało tak, jakby browar wogóle nie dodał chmielu, a w zamian doprawił sztucznym miodem. Tego się nie dało pić!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
Comment