No, to może być ciekawe - piwo smakujące kobietą. Jest u mnie w sklepie. Trzeba sprawdzić. Można by je zareklamować jako piwo dla żołnierzy, więźniów i innych chwilowo pozbawionych.
Jabłonowo, Banana Beer
Collapse
X
-
Andrewbrw napisał(a)
hm...gdzie można je kupić???Last edited by naczelnik; 2004-05-30, 10:05.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
W tym piwoe fajny jest tylko zapach. Reszta to zawód choć może nie totalny. Wypiłem, nie wylałem.
Szkoda, że zmarnowano w ten sposób pomysł na ciekawe piwo.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
O FUJ !!!!"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Po długiej nieobecności na forum wpadłem Was odwiedzić i napisać co, nieco w chwili wolnego czasu.
Piana biała, gęsta, drobna. Wyraźny bananowy zapach z naprawdę ledwo wyczuwalną wonią piwa. Gaz ok. Totalny brak goryczki, ale za to dziwny sztuczno-bananowy smak, pozostawia też nieprzyjemny słodkawy posmak. Na kontrze napis stwierdzający że sięgnę po nie jeszcze raz... nawet wrogowi bym go nie podał. Ledwie je wypiłem i to przy czyjejś pomocy. Szata graf. dość przeciętna.
Moja ocena: [2.25]
Comment
-
-
Kupiłem z ciekawości w łódzkim Geancie.
Etykieta może nie najwyższych lotów, ale zwraca uwagę.
Kolor blady, jak przeciętne białe wino.
Piana niska, znika w oczach, nie "odmierza" łyków, bo już nie ma z czego...
W zapachu czuć wyłacznie banany, ani śładu słodu czy chmielu.
W smaku też zdecydowanie banan i to taki dość sztuczny. Po zejściu banana na kubkach smakowych zostaje jakiś chemiczny posmaczek, potem przez moment czuj się słód. Piwo nie ma w sobie ani odrobiny goryczki i jest bardzo słodkie. To ostatnie to akurat weług mnie niekoniecznie jest wadą, od czasu do czasu lubię wypić coś słodkiego.
Ogólnie: fajnie było spróbować czegoś nietypowego, ale raczej już nie powtórzę tego zakupu.
Moja ocena: [2.75]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: kolor to w sumie nic specjalnego, nie wybija się zwyczajny spokojny odcień [3]
Piana: Pojawiła się po otwarciu a póżniej nawet jej nie zobaczyłem, tak szybko opadła [3]
Zapach: ble.. ten sztuczny. wręcz mdły zpach bananów powala, [2]
Smak: bleee.... co za smak, tak mdłego piwa jeszcze nie piłem. To okropne, ta niby słodycz i te sztuczne nutki bananów powodują że tego piwa się do końca nie da wypić [1.5]
Wysycenie: bąbelki słabe, nie czuć w ogóle gazu [2.5]
Opakowanie: Proste opakowanie, kapsel nieciekawy nei ma żadnych wspólnych elementów z etykietą; wkurzające są te kiczowate bananki na etykiecie [2.5]
Uwagi: Stało na półce z innymi piwami smakowymi, ale sądziłem że może się czymś wyróżnia. Srogo się zawidołem i nie sięgnę już wiecęj po takie piwa:P
Moja ocena: [2]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RedynaBANANA BEER - najgorsze piwo jakie kiedykolwiek miałam w ustach. Za słodkie, przearomatyzowane i koło smaku piwa nawet nie leżało. Ten dziwny (niby bananowy posmak) gryzie w gardle niczym olejek aromatyczny do ciasta. Ocena: Nigdy więcej !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GrabufKolor: kolor to w sumie nic specjalnego, nie wybija się zwyczajny spokojny odcień [3]
Piana: Pojawiła się po otwarciu a póżniej nawet jej nie zobaczyłem, tak szybko opadła [3]
Zapach: ble.. ten sztuczny. wręcz mdły zpach bananów powala, [2]
Smak: bleee.... co za smak, tak mdłego piwa jeszcze nie piłem. To okropne, ta niby słodycz i te sztuczne nutki bananów powodują że tego piwa się do końca nie da wypić [1.5]
Wysycenie: bąbelki słabe, nie czuć w ogóle gazu [2.5]
Opakowanie: Proste opakowanie, kapsel nieciekawy nei ma żadnych wspólnych elementów z etykietą; wkurzające są te kiczowate bananki na etykiecie [2.5]
Uwagi: Stało na półce z innymi piwami smakowymi, ale sądziłem że może się czymś wyróżnia. Srogo się zawidołem i nie sięgnę już wiecęj po takie piwa:P
Moja ocena: [2]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bennhmmm.... podpisuje sie obiema rekami pod ta ocena. zaznaczam, ze przy bananabeer po raz trzeci w zyciu poczestowalem kanalizacje piwem (wczesniej byl wspomniany wczesniej ambrosius z plastikowej butli i przeterminowany zywiec)
Comment
-
Comment