Katastrofa. W smaku przypomina bardziej wodę z żelazem niż piwo. Ten zakup był jednym z najgłupszych pomysłów w moim życiu, nie wiem co mi przyszło do głowy, że to uczyniłem. Ściek.
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
Witam. Mam na sprzedaż parę części z likwidowanego browaru domowego. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki PP lub kurierem.
A najlepiej widziany odbiór osobisty w Zielonce k/ Warszawy. Fotki możliwe na PW.
Poniżej lista rzeczy z cenami:
1) Chłodnica karbowana...
W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
Comment