Van Pur, Barley Gold Premium

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TomX
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 1035

Ocena z ARTomatu

Kolor: Jasno słomkowo złoty. Ładny, ale za jasny - widać, że cienkusz. [3.5]
    Piana: Obfita przy nalewaniu, śnieżnobiała, gruboziarnista. Błyskawicznie opada, zostają resztki przy ściankach szklanki. [3]
    Zapach: Chmielowy, nieciekawy. [2.5]
    Smak: Po pierwszym łyku wykrzywia twarz. Kwas, leciutka goryczka, na końcu wychodzi na jaw nuta alkoholowa. Niesamowicie wodniste. [2]
    Wysycenie: Zaraz po nalaniu OK, 5 minut później w ogóle nie czuć. [3]
    Opakowanie: Tandetne w swojej prostocie, brak danych o ekstrakcie i miejscu produkcji. [3]
    Uwagi: Według mnie absolutna porażka. Zdecydowanie dolna półka.

Moja ocena: [2.45]

Comment

• dipeone
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2010.05
      • 741

Ocena z ARTomatu

Kolor: Ładne złoto, jednak dużo jaśniejsze od tego, które jest na zdjęciu. [4]
      Piana: Piany na początku nawet sporo ,ale to chyba efekt nalewania pod odpowiednim kątem ,po chwili znika zostawiając lekką aczkolwiek nietrwałą obręcz. [3]
      Zapach: Czuć bardzo niewiele, trzeba się sporo namęczyć by wyczuć delikatną słodowość. Nic specjalnego. [2]
      Smak: Jakieś takie kwaskowate to piwo, gdzieś tam w tle czuć słód ,ale nawet ona nie przesłania cierpkości tego piwa. Niesmaczne. [1.5]
      Wysycenie: Dosyć wysokie ,ale nawet ono nie ratuje tego piwa. [4]
      Opakowanie: Brzydka puszka z bzdurnymi napisami w stylu Quality, Premium itd. Plus za podany skład. Brak ekstraktu. [3.5]
      Uwagi: Warka do 21 czerwca 2012. Kupione w Tesco za niecałe 2 złote ,których i tak mi szkoda. Nie polecam.

Moja ocena: [2.175]

Comment

Przetwarzanie...
      X