We Wrocławiu jest w Carefourze ale tylko w puszkach za 1,99 zł
Jabłonowo, Gulczas
Collapse
X
-
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
-
-
GULCZAS - zaw eks. 10,2, alk. 6,0 (piwo wysokoodfermentowywane)
Piwo otrzymane we Wrocławiu (ale nie zakupione - prezent od Yemiołki ) Piana całkiem przyjemna, utrzymująca się conajmniej 30-40 sek., zapach słaby, niezbyt intensywny. Smak lekki, nie pozostawiający wielkich wrażeń smakowych. Ogólna ocena 3 z malutkim plusem
Nie wiem na czym polega piwo wysokoodfermentowywane, ale 6% alk. przy piwie dziesiątce, to nie jest najszczęśliwsze rozwiązanie.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
stoi we wrocławskim Piwoszu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
-
Piwko pojawiło się w bytomskim Real'u.BB ma chyba wielką siłę przebicia,bo jest to pierwsze nowe piwo w Real'u od dłuższego czasu.Ubolewam tylko że nie jest w szkle.Można by spróbować,a i etykieta byłaby nowa do kolekcji.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Smak lekko wodnity , goryczka dobrze wyczuwalna , ogólnie bardzo smaczny , stwierdzam , że to jeden z lepszych wyrobów browaru Jabłonowo , ale reklama w TVN jest wyjątkowo tępa
Comment
-
-
Comment