gotowe do oceny
Głubczyce, Europa
Collapse
X
-
Głubczyce, Europa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
dla PGH
kolor jak na takie piwo dośc mocny, bursztynowa, piana cakiem niezła, obfita, dość długo się utrzymuje, natomiast to są tylko jedyne plusy, zapach - namoczone skarpety dziadka Józia, chemia, piwnica, myszy, może troszkę chmielu, takie zapachy mi sie kojarzą na początek, wsmaku niewiele lepsze, dość gorzkie (nie-hmielowa gorycz) dość cierpkie, nieprzyjemne, zostaje jakiś niemiły posmak na języku i podniebieniu
niezaciekawa etykieta
piwo dla mnie niewypijalne, reszta idzie do zlewu, a Głubczycom należy powiedzieć: kończ waść, wstydu oszczędź
Moja ocena: [1.85]Last edited by becik; 2004-07-26, 16:04.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Jestem zgodny z Becikiem co do koloru i gorzkawego smaku. Natomiast jeżeli chodzi o zapach to nie mogę się zgodzić, mój egzemplarz nie śmierdział. Ogólnie uważam, że piwo da się wypić i nie ma z tym większych problemów.
Sądzę, że "Europa" Becika po prostu była źle przechowywana zanim trafiła w jego ręce.
Comment
-
Comment