gotowe do oceny
Belgia, 1410
Collapse
X
-
Belgia, 1410
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Piwo robione dla Leader Price, kupione w Geant za 1,85.
Puszka strasznie prosta, zahacza o tandetę. Browar mógłby się bardziej postarać, bo w końcu robi piwa dyskontowe które są pakowane o niebo lepiej.
Kolor to klasyczne pilsowe złotko.
Piana wysoka, trwała, gęsta, pozostaje ładny kożuszek do końca.
Zapach słodowy.
Gaz dobry.
Smak wyraźnie słodowy, z bardzo słabiutką goryczką. Żadnych nieprzyjemnych posmaków, bardzo dobrze orzeźwia. Jak na markę dyskontową zaskakująco dobre. Może jest ciut wodniste, ale przecież ekstrakt niezbyt wysoki. Ogólnie jest o wiele lepsze niż możnaby się spodziewać po wyglądzie
Moja ocena: [3.725]
-
-
Twilight_Alehouse napisał(a)
Puszka strasznie prosta, zahacza o tandetę. Browar mógłby się bardziej postarać, bo w końcu robi piwa dyskontowe które są pakowane o niebo lepiej.
Moja ocena: [3.725] [/B]
Comment
-
-
madziar napisał(a)
Z tego, co wiem, to szaty graficzne produktów tzw. private labels projektowane są na zlecenie właścicieli sieci - stąd np. wszystkie produkty LPrice są w jednakowym (ohydnym) guście.
Comment
-
-
barwa - słomkowa, klarowne
piana - piateczka, rewelacja, mocna, zwarta, drobna, długo sie utrzymuje
zapach - słodowo-kukurydziany (już wiem że czasem zapach "szmatek" to nie brud tylko grys kukurydziany, delikatny, słao wyczuwalny
gaz - zdecydowanie za mało
smak - wyczuwalny słód i wspomniany grys, delikatne w smaku, w miarę dobrze wchodzi
opakowanie - tandetna puszka, nie podoba mi się
Ogólnie mozna spróbowac byle nie za często
Moja ocena: [3.25]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment