Szkoda, że już nic nie leją w szkło. Sarmackie można wtedy było spróbować pod postacią Junaka. Na tą chwilę alternatywą dla PETa jest puszka (Łódzkie Mocne ). Sarmackie to naprawdę przyzwoite piwo, ale przez plastik traci wiele dobrego, a wiem co mówię, bo miałem okazje je pić prosto z tanku.
Łódzkie, Sarmackie Mocne
Collapse
X
-
Podejrzewam, że JAKIEKOLWIEK piwo lane w COKOLWIEK w porównaniu z degustacją "prosto od krowy" traci...
A wracając do adremu , jakąż to dokładnie warkę zachwalacie? Powoli idą święta, uwielbiam szokować moich gości, oferując im "w świąteczny czas" piwo z PET-a...
Comment
-
-
Czyli są 2 warki dzień po dniu? 6 i 7 luty.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Najwidoczniej, ponieważ w dwóch biedronkach kupowałem Sarmackie z warką 07.02.14 i to nie jest jakieś niedopatrzenie.Last edited by Mario_Lopez; 2013-11-20, 14:06.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
Tak jest. Wróćmy do korzeni. Naszych korzeni . A co do Sarmackiego na świątecznym stole to jest ryzyko. Ostatnio je piłem i była to szmata w płynie . Niestety nie sprawdziłem jaka to była warka. Nastrój świąteczny może prysnąć jak bombka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli są 2 warki dzień po dniu? 6 i 7 luty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gramak Wyświetlenie odpowiedziA co do Sarmackiego na świątecznym stole to jest ryzyko. Ostatnio je piłem i była to szmata w płynie . Niestety nie sprawdziłem jaka to była warka. Nastrój świąteczny może prysnąć jak bombka
Niewiele jest rzeczy mogących uszczęśliwić mnie tak, jak wykręcona obrzydzeniem gęba szwagra (tysko- i hajnekenopijcy) .
Comment
-
-
A u mnie jeszcze warki z 26 i 27 grudnia. Te lutowe pewnie mnie ominą.Last edited by Pendragon; 2013-11-21, 16:26.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No i tak jak myślałem, po warkach grudniowych pojawiły się u mnie dwie z lutego, ale nie z tak chwalonych dni, tylko 15 i 21. Ktoś pił?
Comment
-
-
Comment