Już nie bedę pisał o jaka warkę chodzi ale zauważyłem, że jak pije się zimne to jest niedobre.Lekko schłodzone smakuje najlepiej.
Łódzkie, Sarmackie Mocne
Collapse
X
-
Warki z datą 6.07 raczej nie polecam. Można wypić, ale po co.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
24.07.2014 - całkiem całkiem. Zza słodowej lekko miodowej warstwy nawet śmiało wychyla łeb lekka chwmielowa goryczka. Dobijam się tym zacnym trunkiem po powrocie z Łazienkowskiej i pubu, więc sensory mocno nieświeże niczym Irena Szewińska w kroku. Ale pije się miło i miło. Kolejne łyki płyną lekko, gładko i z gracją, tak jak Wisła popłynęła dzisiaj w stolicy
UPDATE: a tak w ogóle to Sarmackie potaniało z 3,49 na 3,39 czy mi się wydaje? przynajmniej ja za tyle nabyłem. ależ walczą Łódzkie o klienta! Brawo!Last edited by chechaouen; 2014-05-09, 23:44.
Comment
-
-
Podchodziłem do tego piwa kilka razy i z tego co pamiętam raz było dobre, a reszta w kanał.
Nie wiem czy to nie zależy od tego ile piwo stoi w danej biedronce (plastikowa butelka). Wydaje mi się, że ta dobra sztuka, to było piwo świeże tj. nowa dostawa, ale może to tylko wkręt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kurgan Wyświetlenie odpowiedziKopyr po piwie w teście pojechał, może niepotrzebnie schłodził ale IMHO piwo smakuje momentami jak Rampuszak 12
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgreg Wyświetlenie odpowiedziDokładnie-nie ma śladu po nim.Jakoś się to zbiegło w czasie, że po teście piw z biedry znanego blogera.
Comment
-
-
Bo były poniżej akceptowalnego poziomu kultury wypowiedzi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment