Jest to jakiś chyba nowy produkt z Relakspola bo do tej pory go nie spotkałem. But. euro cena 1,45 bez kaucji. alk.do 5,5% i blg. do 10,1%
kolor- ładny, bursztyn, ciemny jak na pils
piana- duża, gęsta, drobno ziarnista, szybko znika, ale pozostawia plamki i pierścień do końca picia.
CO2- słabe, nie widać i ledwo czuć. Dla mnie za mało.
zapach- słodowy, czuć coś lekko palonego(?)
smak- chmielowy z miłą, lekką goryczką dającą po chwili od łyknięcia znak w postaci szczypnięcia w język. Dobre.
opakowanie- but. euro, kapsel goły zielona z jakimś herbem, strasznie tandetna, krawatka zielona z tym że herbem co na etykiecie. Na kontrze ciekawy napis: "Korona Trójczyce. Pozdrowienia z życzeniami wielkich sukcesów od: Browar Relakspol..(adres browaru). Ciekawe o co chodzi? Jakiś klub piłkarski?
Ogólnie mi smakowało. Myślę że 4 się należy.
kolor- ładny, bursztyn, ciemny jak na pils
piana- duża, gęsta, drobno ziarnista, szybko znika, ale pozostawia plamki i pierścień do końca picia.
CO2- słabe, nie widać i ledwo czuć. Dla mnie za mało.
zapach- słodowy, czuć coś lekko palonego(?)
smak- chmielowy z miłą, lekką goryczką dającą po chwili od łyknięcia znak w postaci szczypnięcia w język. Dobre.
opakowanie- but. euro, kapsel goły zielona z jakimś herbem, strasznie tandetna, krawatka zielona z tym że herbem co na etykiecie. Na kontrze ciekawy napis: "Korona Trójczyce. Pozdrowienia z życzeniami wielkich sukcesów od: Browar Relakspol..(adres browaru). Ciekawe o co chodzi? Jakiś klub piłkarski?
Ogólnie mi smakowało. Myślę że 4 się należy.
Comment