Wszyscy tak chwalicie to piwko, że chyba jeszcze raz do niego podejdę
Ciechanów, Miodowe
Collapse
X
-
zythum napisał(a)
A skąd wiesz, że kupiłaś z nowej warki? I gdzie kupiłaś?Last edited by Małażonka; 2004-12-20, 10:23.
Comment
-
-
W trosce, aby nikt z chętnych na Miodowe nie trafił na manowce, zamieszczam małe sprostowanie: sklep znajduje się w pawilonie na Wolskiej, przy końcu ul. SkierniewickiejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Też spróbowałem,kupiłem w Hali Marymonckiej (Warszawa), moim zdaniem bez rewelacji, ale zawsze pewna ciekawostka i dowód że Browar Ciechanów się trochę stara. Istotnie czuć prawdziwy miód i etykieta też chyba przyklejona miodem bo już dawno z żadną się tak nie namęczyłem. Inne ciechanowskie odchodziły bez problemu.
Comment
-
-
sloniatko napisał(a)
Wszyscy tak chwalicie to piwko, że chyba jeszcze raz do niego podejdę
Mała dygresja na temat jego ceny w Warszawie, jej przedział jest naprawdę imponujący. Najtanisze widziałem za około 2.80 zl w małym sklepiku na tyłach NBP, a dosłowie 20 metrów dalej jest już za 3.49. Bardzo zbliżona jest w Michasiu, natomiast już w Spiżarni w bemowskim Carrefure kosztuje 4.50. Najdrożej jest w barze przy dworcu Powiśle, 5.50 ale to knajpa, więc nie ma co się dziwić.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Kurczę, bardzo chciałem spróbować je jeszcze w tym roku, żeby móc umieścić je w ewentualnych rankingach za 2004 (ART pewnie intensywnie o nich myśli ), niestety nie udało się, ale mam już zaklepaną buteleczkę, którą opróżnię w styczniu.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Wszystko rozbiło sie o to, że miodowe miało na 100% do mnie trafić tuż po świętach, niestety okazało się że to z pewnych względów niemożliwe. A już byłem w ogródku, już witałem się z gąską...
PS. Dziękuję za gotowość pomocy MałażonkoBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Podejrzewam, że nowa warka - trzy piwa kupione wczoraj były wyraźnie mocniej chmielone, niż te, pite tydzień temu. Zakup został poczyniony w pawilonie "Alkohole 24 h", przy końcu ul. Płockiej, ale piwo ma niezłe zejście - i te trzy były chwilowo ostatnimiJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Dla mnie stanowczo za słodkie. W dodatku etykieta nie chce się odkleić. Czy oni ją butaprenem przykleili?www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
Comment