Gobong nie brnij dalej - to nie ma sensu. Czasami trzeba się przyznać do błędu, żeby nie zostać pożartym... Kopyr z anielską cierpliwością wytłumaczył Ci co to jest pasteryzacja, a Ty dalej podskakujesz... Co chcesz osiągnąć?
Amber, Piwo Żywe
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziGobong nie brnij dalej - to nie ma sensu. Czasami trzeba się przyznać do błędu, żeby nie zostać pożartym... Kopyr z anielską cierpliwością wytłumaczył Ci co to jest pasteryzacja, a Ty dalej podskakujesz... Co chcesz osiągnąć?
Comment
-
-
Dajcie już sobie spokójŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remi3 Wyświetlenie odpowiedzi(...) uważam Żywe za zdecydowaną czołówkę polskich piw (jest w mojej pierwszej trójce)
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złocisty [4]
Piana: Mocna, ale krótkotrwała [4]
Zapach: Delikatny, słodowy [4]
Smak: Cudowny, naturalny, słodowy, tajemniczy, niemal doskonały [4.5]
Wysycenie: Dość mocne, ale nie za duże, utrzymuje się do końca. [4.5]
Opakowanie: Piękna szata graficzna, idealna dla piwa niepasteryzowanego. Kapsel w tym samym stylu. [5]
Uwagi: Butelka bezzwrotna. Jedno z moich ulubionych polskich piw.
Moja ocena: [4.275]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Między złotym a bursztynowym [4]
Piana: Biała, nie duża, szybko opada [4]
Zapach: Slodowy, jak dla mnie to zabardzo [3]
Smak: Dominuje słód, lekko odczuwalna goryczka [3.5]
Wysycenie: W porządku. Utrzymuje się do końca picia [4]
Opakowanie: Normalna butelka która niczym nie zadziwia [3.5]
Uwagi: Kupione w czasie pobytu w Częstochowie. Miałem szczęscie bo kupiłem ostatnią butelkę
Moja ocena: [3.425]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piowen Wyświetlenie odpowiedziTak dobrej partii "Żywego" już dawno nie było - data ważności 16.01.09. Czyżby Browar Amber chciał zaskarbić sobie względy wielbicieli przed plebiscytem 2008 .
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemnożółty przechodzący w bursztyn [4.5]
Piana: Znika w mgnieniu oka pozostawiając po sobie ślad w postaci drobnej "obrączki" [3.5]
Zapach: Słód, słód i jeszcze raz słód. Co nie oznacza, ze nie jest pozytywny w odbiorze. [3.5]
Smak: "Na papierze" mocne i cięzkie w rzeczywistości nad wyraz lekkie w odbiorze, głównie dziękie dużemu wysyceniu. Nuta słodowa i chmielowa toczą zaciekła walkę o pierwszeństwo i, niestety, ta pierwsza ostatecznie wygrywa; jednak mimo wszystko piwo zostawiło po sobie dobre wrażenie. [4]
Wysycenie: Drobne pęcherzyki delikatnie szczypią w język tak na początku jak i pod sam koniec [4.5]
Opakowanie: Proste, przejrzyste, mile dla oka. Wyróżnia sie na półce więc spełnia swoje podstawowe zadanie. [4]
Uwagi:
Moja ocena: [3.825]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maarcinek19 Wyświetlenie odpowiedzidziś siś pojawiło u nas w Sparze w Wodzisławiu Śl.
Taa... z pewnością niefiltrowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maarcinek19 Wyświetlenie odpowiedziŻebyś wiedział ... niefiltrowane : |*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment