Najwyraźniej chłopak nie rozróżnia trudnych słów, niepasteryzowne od niefiltrowane.
Amber, Piwo Żywe
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maarcinek19 Wyświetlenie odpowiedzi(...) ... każdemu może się pomylić, ale nie ... nc
Comment
-
-
Chłopaki więcej życzliwości.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja ostatnio znalazłem Żywe w Carrefourze w warszawskiej Arkadii.
Ale cena mnie po prostu powaliła: 5,90 zł!!!!! To jakiś kosmos.
No, może też być tak, że przeczytałem nieuważnie, a pod wpływem "szoku cenowego" odwróciłem się i odszedłem bez ponownego spawdzenia, ale póki co żyję właśnie w takim przeświadczeniu.
Wobec 4 zł za butelkę w sklepie, w ktorym je kupuję - to sorry, ale nie wróżę Carrefourowi sukcesu...Last edited by Candlekeep; 2009-02-21, 07:57.
Comment
-
-
Błagam Marcinie, korzystaj choćby z wbudowanych w przeglądarkę narzędzi sprawdzania pisowni i zainteresuj sie tymi podkreślonymi na czerwono wyrazami przed zamieszczeniem postu! Nie traktuj tego jako złośliwości tylko prośbę o większy wysiłek - trochę dyscypliny opłaci się. Dziękuję!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To ja się teraz z tego wszystkiego napiję Żywego za - podkreślam - 4 zł za butelkę. I jednocześnie pochwalę sklep Bumerang w Łomiankach - właśnie w nagrodę za tę cenę.
Mam nadzieję, że ta mała reklama nie stoi w sprzeczności z regulaminami i zwyczajami tego forum .
A co do pisowni Marcina - cóż, jeśli nick zawiera informację o wieku autora - to mamy do czynienia z pokoleniem masowej dysgrafii i dyslekcji - a zatem błędy ortograficzne to nie wina Marcina, tylko systemu edukacji, w jakim wyrastał Ale to już temat na inną bajkę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep Wyświetlenie odpowiedzi.....A co do pisowni Marcina - cóż, jeśli nick zawiera informację o wieku autora - to mamy do czynienia z pokoleniem masowej dysgrafii i dyslekcji - a zatem błędy ortograficzne to nie wina Marcina, tylko systemu edukacji, w jakim wyrastał.....
Comment
-
-
Petrus, to był lekki sarkazm. proszę oczywiście pisać tutaj juz tylko na temat Żywego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziWybacz Kolego, ale takiego bzdeta to już dawno nie czytałem !!!
A jeśli już mowa o dysgrafii i dyslekcji, to nieśmiało zauważę, że w tym przypadku chodzi raczej o dysortografię. Brnąc dalej, nie ma to nic wspólnego z systemem edukacji .
Żeby było na temat: w Auchan 4,29, w Intermarche 4,59."Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Te ceny, to jest zwykłe zdzierstwo. Jak to dobrze, że od jakiegoś roku mogę kupić w sklepie 200 metrów do domu po 3,40. Wcześniej było po 3,29.Last edited by Pendragon; 2009-02-22, 21:44.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment