Czy ktoś widział ostatnio to piwo? Istnieje jeszcze, czy przeszło już do historii ?
Namysłów, Zamkowe Dark
Collapse
X
-
Pojawiło się ponownie w sklepach. Jest nawet w wykazie produktów na stronie internetowej browaru.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPojawiło się ponownie w sklepach. Jest nawet w wykazie produktów na stronie internetowej browaru.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdzięki Bakłażankowi trafiło i do mnie. niestety jestem wielce rozczarowany, słodki nad wyraz płyn piwny (stawiam na to że do kotła wpadła bomba ze słodzikiem) ledwie udaje mi się tą nowę wersję Darka pić. W porównaniu do pierwszej edycji - totalna pomyłka. nie polecam.Comment
-
Czy wie ktoś co obecnie dzieje się z Zamkowym Dark?Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
Related Topics
Collapse
-
Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.
Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-03, 19:53 -
-
Kod 'W' - Warka
Zawartość alko 5.6%
Piana - trochę na początku potem nic.
Lacing - nic.
Gaz - średni.
Barwa - jasne złoto.
Aromat - zbożowość.
Smak - słodkawe, zbożowość, lekka goryczka gorzkawa.
Do kotleta...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-19, 10:29 -
-
Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...-
Channel: Niemcy
-
-
KONSUMENCKI KONKURS PIW
49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
PIWA ZGŁOSZONE
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Primator Pumpa – Pivovar... -
KONSUMENCKI KONKURS PIW
48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
Piwa zgłoszone do Konkursu
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Birell Lager...-
Channel: Festiwale piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment