Okocim, Palone

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10861

A po czwarte, piwo te już od jakiegoś czasu jest warzone w Niemczech.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• badred
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.06
      • 5

to ja teraz odkurze kotleta postanowilem walczyc o to co bylo polskie i dobre na piwach sie nie znam ale to mi smakowalo i to brdzo ale wiadomo sa gusta i gusciki napisalem juz do Carlsberga i odrazu uzyłem facebooka i tam postanowilem walczyc o to piwo porzez zebranie jak najwiekszej liczby LIKE wiec prosze klikajcie i rozsyłajcie ten link gdzie tylko sie da
      a jesli nasze like nie przyniesie rezultatu to obruce te like przeciw kampani poprzez antyreklame ze tyle i tyle ludzi chialo powrotu produkcji tego polskiego piwa a oni maja tych ludzi gdzies wiec prosze klikajcie i rozsylajcie link dalej

Comment

• pioterb4
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.05
        • 4322

To koncern, który z założenia ma Cię gdzieś. Szkoda czasu i nerwów, na świecie jest zbyt dużo dobrego piwa by tracić siły na przepychanki z CP.

Comment

• badred
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2013.06
          • 5

wiem ze maja mnie gdzies bo juz z nimi rozmawialem i idea jest taka pokazujemy ile nas jest i drogi moaga byc dwie albo wychwalamy was w nieboglozy i w ten sposob reklamujemy produkt i producenta albo jak bedzie nas wielu bardzo wielu obracamy to przeciw nim wiele portali podlapie temat np 10 000 tys ludzi chce "piwa" a calsberg ma ich gdzies ... wiec walczyc bede i nie ustapie tu chodzi o zasade nie mozna miec gdzies ludzi trzeba liczyc sie z ich zdaniem wiec klikamy https://www.facebook.com/pages/Okoci...89546794400571

Comment

• domaluj
            Porucznik Browarny Tester
            • 2012.04
            • 303

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badred Wyświetlenie odpowiedzi
            wiem ze maja mnie gdzies bo juz z nimi rozmawialem i idea jest taka pokazujemy ile nas jest i drogi moaga byc dwie albo wychwalamy was w nieboglozy i w ten sposob reklamujemy produkt i producenta albo jak bedzie nas wielu bardzo wielu obracamy to przeciw nim wiele portali podlapie temat np 10 000 tys ludzi chce "piwa" a calsberg ma ich gdzies ... wiec walczyc bede i nie ustapie tu chodzi o zasade nie mozna miec gdzies ludzi trzeba liczyc sie z ich zdaniem wiec klikamy https://www.facebook.com/pages/Okoci...89546794400571
            Jakoś nic sobie nie robią z krytyki piw koncernowych, która trwa już kilka lat. Wciąż robią byle co. Mam dobre wspomnienia związane z tym piwem, ale szkoda czasu i energii.

Comment

• pioterb4
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.05
              • 4322

wiem ze maja mnie gdzies bo juz z nimi rozmawialem i idea jest taka pokazujemy ile nas jest i drogi moaga byc dwie albo wychwalamy was w nieboglozy i w ten sposob reklamujemy produkt i producenta[...]
              Idea jest inna: wychwalamy tylko piwa które na to zasługują. A tych niestety w portfolio CP nie widzę.

Comment

• badred
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2013.06
                • 5

idea jest taka ze mi smakowalo i mnie nic nie kosztuje jedno klikniecie a kazde "szkoda enrgi i czasu " wzmacnia tylko pozycje producenta wiec nawet jesli nie jestescie do konca przekonani o smaku tego piwa to prosze i tak kliknijcie tylko po to by pokazac swoj sprzeciw wobec postepowania tego koncernu ... a pisane "nie chce mi sie bo szkoda czasu i inergi choc dobrze wspominam to piwo " i nie kliknac to przesadyzm

a tak btw to piwo zasluguje na uznanie chociazby z tego wzgledu ze mimo wszystko sa ludzie ktorym smakowalo wiec jeszce raz link https://www.facebook.com/pages/Okoci...89546794400571

Comment

• pioterb4
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2006.05
                  • 4322

My mamy gdzieś to piwo, w ogóle nie zapadło mi w pamięć, pewnie jak i wielu innym forumowiczom. Póki mam dostęp do dziesiątek świetnych czeskich tmavych nie odczuwam w żadnej mierze pustki po Palonym. A jest jeszcze świetna Czarna Dziura od Pinty i niezły Koźlik z Lwówka, więc naprawdę szkoda zachodu.

Comment

• raven77
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2010.01
                    • 73

A nie o sprzedaż konta produktu z 10 tys. polubień i przekształcenie go w tzw. konto oficjalne tu przypadkiem chodzi? Oczywiście tylko w przypadku, gdyby piwo rzeczywiście miało wrócić na sklepowe półki.
                    London Stouts & Splendid Old Ales
                    Косово је Србија!

Comment

• badred
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2013.06
                      • 5

no tak faktycznie rozgryzles mnie chce kase na tym zbic :P nosz qwa ja chce tylko to piwo i nic innego nawet mi do glowy nie przyszlo cos takiego a tak btw proponuje niech ktos do nich napisze maila i zobaczy jaka odpowiedz bedzie totalna zlewka i o to tylko chodzi

Comment

• raven77
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2010.01
                        • 73

Nie rozgryzłem, tylko zadałem pytanie. Handel kontami to raczej powszechne zjawisko i nie uważam tego za coś szczególnie szkodliwego, czy nieetycznego.
                        PS Jedno konto indyjskiej wersji już funkcjonuje, ma całe 140 lajków.
                        PS2 Apeluję przede wszystkim o więcej szacunku dla zasad ortografii i składni (na FB również).
                        London Stouts & Splendid Old Ales
                        Косово је Србија!

Comment

• badred
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2013.06
                          • 5

widziadłem to indyjskie konto a jeśli chodzi o ortografie to mogę tylko przeprosić to nie jest moja mocna strona

Comment

• chris1985
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2011.07
                            • 227

Tak się przyglądam tej dyskusji. Ogólnie To mogli by tak zrobić jak z piwem Zagłoba żeby piwo było dostępne w biedronce w niższym przedziale cenowym. Sam nie pamietam czy kiedykolwiek to piwko piłem. Ale nawet gdyby wróciło to pewnie nie było by to samo co przed laty. Tak jak to było z Okocimem Porterem wrócilo ze zmienionymi parametrami i jest dużo gorsze. Ja tam wiekszy sentyment odczuwam do piwa Podkarpackiego.
                            Tylko moje piwo mnie rozumie...

Comment

• e-prezes
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 19260

I po Zagłobie i po Palonym pozostała nazwa, więc nie ma co się napinać. To piwo, które ci smakowało badred już nie wróci, a jeśli to nie w takiej formie jak ci smakowało.

Comment

• Myszon007
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2007.02
                                • 1208

Podobno wraca jak twierdzi malepiwko.pl
                                ♪♫

Comment

Przetwarzanie...
                                X