A po czwarte, piwo te już od jakiegoś czasu jest warzone w Niemczech.
Okocim, Palone
Collapse
X
-
-
to ja teraz odkurze kotleta postanowilem walczyc o to co bylo polskie i dobre na piwach sie nie znam ale to mi smakowalo i to brdzo ale wiadomo sa gusta i gusciki napisalem juz do Carlsberga i odrazu uzyłem facebooka i tam postanowilem walczyc o to piwo porzez zebranie jak najwiekszej liczby LIKE wiec prosze klikajcie i rozsyłajcie ten link gdzie tylko sie da
a jesli nasze like nie przyniesie rezultatu to obruce te like przeciw kampani poprzez antyreklame ze tyle i tyle ludzi chialo powrotu produkcji tego polskiego piwa a oni maja tych ludzi gdzies wiec prosze klikajcie i rozsylajcie link dalej
Comment
-
-
wiem ze maja mnie gdzies bo juz z nimi rozmawialem i idea jest taka pokazujemy ile nas jest i drogi moaga byc dwie albo wychwalamy was w nieboglozy i w ten sposob reklamujemy produkt i producenta albo jak bedzie nas wielu bardzo wielu obracamy to przeciw nim wiele portali podlapie temat np 10 000 tys ludzi chce "piwa" a calsberg ma ich gdzies ... wiec walczyc bede i nie ustapie tu chodzi o zasade nie mozna miec gdzies ludzi trzeba liczyc sie z ich zdaniem wiec klikamy https://www.facebook.com/pages/Okoci...89546794400571
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badred Wyświetlenie odpowiedziwiem ze maja mnie gdzies bo juz z nimi rozmawialem i idea jest taka pokazujemy ile nas jest i drogi moaga byc dwie albo wychwalamy was w nieboglozy i w ten sposob reklamujemy produkt i producenta albo jak bedzie nas wielu bardzo wielu obracamy to przeciw nim wiele portali podlapie temat np 10 000 tys ludzi chce "piwa" a calsberg ma ich gdzies ... wiec walczyc bede i nie ustapie tu chodzi o zasade nie mozna miec gdzies ludzi trzeba liczyc sie z ich zdaniem wiec klikamy https://www.facebook.com/pages/Okoci...89546794400571
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badred Wyświetlenie odpowiedziwiem ze maja mnie gdzies bo juz z nimi rozmawialem i idea jest taka pokazujemy ile nas jest i drogi moaga byc dwie albo wychwalamy was w nieboglozy i w ten sposob reklamujemy produkt i producenta[...]
Comment
-
-
idea jest taka ze mi smakowalo i mnie nic nie kosztuje jedno klikniecie a kazde "szkoda enrgi i czasu " wzmacnia tylko pozycje producenta wiec nawet jesli nie jestescie do konca przekonani o smaku tego piwa to prosze i tak kliknijcie tylko po to by pokazac swoj sprzeciw wobec postepowania tego koncernu ... a pisane "nie chce mi sie bo szkoda czasu i inergi choc dobrze wspominam to piwo " i nie kliknac to przesadyzm
a tak btw to piwo zasluguje na uznanie chociazby z tego wzgledu ze mimo wszystko sa ludzie ktorym smakowalo wiec jeszce raz link https://www.facebook.com/pages/Okoci...89546794400571
Comment
-
-
My mamy gdzieś to piwo, w ogóle nie zapadło mi w pamięć, pewnie jak i wielu innym forumowiczom. Póki mam dostęp do dziesiątek świetnych czeskich tmavych nie odczuwam w żadnej mierze pustki po Palonym. A jest jeszcze świetna Czarna Dziura od Pinty i niezły Koźlik z Lwówka, więc naprawdę szkoda zachodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badred Wyświetlenie odpowiedziwiem ze maja mnie gdzies bo juz z nimi rozmawialem i idea jest taka pokazujemy ile nas jest i drogi moaga byc dwie albo wychwalamy was w nieboglozy i w ten sposob reklamujemy produkt i producenta albo jak bedzie nas wielu bardzo wielu obracamy to przeciw nim wiele portali podlapie temat np 10 000 tys ludzi chce "piwa" a calsberg ma ich gdzies ... wiec walczyc bede i nie ustapie tu chodzi o zasade nie mozna miec gdzies ludzi trzeba liczyc sie z ich zdaniem wiec klikamy https://www.facebook.com/pages/Okoci...89546794400571London Stouts & Splendid Old Ales
Косово је Србија!
Comment
-
-
no tak faktycznie rozgryzles mnie chce kase na tym zbic :P nosz qwa ja chce tylko to piwo i nic innego nawet mi do glowy nie przyszlo cos takiego a tak btw proponuje niech ktos do nich napisze maila i zobaczy jaka odpowiedz bedzie totalna zlewka i o to tylko chodzi
Comment
-
-
Nie rozgryzłem, tylko zadałem pytanie. Handel kontami to raczej powszechne zjawisko i nie uważam tego za coś szczególnie szkodliwego, czy nieetycznego.
PS Jedno konto indyjskiej wersji już funkcjonuje, ma całe 140 lajków.
PS2 Apeluję przede wszystkim o więcej szacunku dla zasad ortografii i składni (na FB również).London Stouts & Splendid Old Ales
Косово је Србија!
Comment
-
-
Tak się przyglądam tej dyskusji. Ogólnie To mogli by tak zrobić jak z piwem Zagłoba żeby piwo było dostępne w biedronce w niższym przedziale cenowym. Sam nie pamietam czy kiedykolwiek to piwko piłem. Ale nawet gdyby wróciło to pewnie nie było by to samo co przed laty. Tak jak to było z Okocimem Porterem wrócilo ze zmienionymi parametrami i jest dużo gorsze. Ja tam wiekszy sentyment odczuwam do piwa Podkarpackiego.Tylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Comment