hurra, wiem teraz chociaż jaki ma ekstrakt to piwo! tylko czemu tego nie ma na etykiecie?
Okocim, Palone
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Ruszyła strona www.okocimpalone.pl
Nie ma na niej zbyt wielu informacji, ale jest dość ciekawie zrobiona. Są też 3 tapety do ściągnięcia.
I jeszcze jedna ciekawostka: przy pytaniu "czy na pewno masz ukończone 18 lat" bez względu na to, czy kliknie się "tak" lub "nie" strona i tak się otwiera ...Last edited by breslauer; 2005-03-31, 15:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerByłem na tej stronie. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest "unikalny proces palenia słodu ogniem"? ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezescielak na jednym ze spotkań probował wyjaśnić, ale ja w swoim ignoranctwie nie chciałem słuchać. może nam to wyjaśni kiedyś...Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerByłem na tej stronie. Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest "unikalny proces palenia słodu ogniem"?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerI jeszcze jedna ciekawostka: przy pytaniu "czy na pewno masz ukończone 18 lat" bez względu na to, czy kliknie się "tak" lub "nie" strona i tak się otwiera ...Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Solidnie ciemne z wiśniowym odcieniem. [4]
Piana: Średnio wyskoa, średnio trwała. [3.5]
Zapach: Zapach mało intensywny, lekko słodkawy. [3.5]
Smak: Nawet do wytrzymania. Lekko mdławy, spror "przypalenia", przyjemna wytrawność. [4]
Wysycenie: Przeciętne. [3.5]
Opakowanie: Ładna, eststyczna etykieta, nawiązująca do charakteru piwa. [4.5]
Uwagi: Trudno nazwać to jakimś wybitnym produktem, ale myślę, że do niego powrócę.
Moja ocena: [3.775]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_FKPewno to coś a'la "długo warzone".
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Zdecydowaie najsilniejsza strona piwa [4.5]
Piana: niezbyt trwala [3]
Zapach: mnie nie powalil [3]
Smak: przecietny a moze nawet troche gorszy [2.5]
Wysycenie: dobre [4]
Opakowanie: butlka nie ruca na kolana [3]
Uwagi: Bardzo przecietne piwo, razejdo niego nie wrócę
Moja ocena: [2.925]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: kolor zdecydowanie najlepsza cecha tego piwa [4.5]
Piana: nie najgorsz ale pozostawia do życzenia [2.5]
Zapach: przyjemny al bez przesady [2.5]
Smak: dla mnie zdecydowanie za słodkie [1]
Wysycenie: ok tak jak powinno być [4.5]
Opakowanie: mogli się bardziej postarać ale ujdzie [2.5]
Uwagi:
Moja ocena: [2.1]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu. Panowie/Panie - piszcie konkretniej.
Art, Admin
---------------
Comment
-
-
No i w końcu się skusiłem - i chyba więcej tego nie zrobię. Dla mnie to piwo jest za słodkie - takie Karmi z alkoholem. Nic rewelacyjnego. Brak czegoś ciekawego w smaku, takie nijakie, typowa komercja. Przy dobrym schłodzeniu - nawet goryczy nie czuć. Może smakować kobietom (amatorkom).NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Może smakować kobietom (amatorkom).
No, dobrze, że dodałeś
A CO to chyba placi dodatkowo sklepom za reklamę ustna - w niedzielę w Warszawie pan za ladą nam polecał własnie Palone Jednak jestem konserwatystką i wybrałam Koxlaka z Juranda i Miodowe z Ciechanowa Też słodkie, ale jakoś bardziej naturalnie.
Comment
-
Comment