Jakie są parametry tego fryca?
Żywiec, Freeq
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTJakie są parametry tego fryca?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
To piwo jest produkowane w Żywcu.
A wiem to bo mam informacje z pierwszej ręki prosto z Browaru od ludzi którzy Piwo robią.
Więc pewniejszych informacji mieć nie można zwarzywszy na to że sama kiedyś pracowałam w browarze przelotnie
Ale znajomości pozostały i dziś właśnie mam zamiar spróbować tego piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bogobar"Grupa Żywiec" niewiele mi mówi gdzie włączyć etykietę. Heniek jest dość tajemniczy i niechętnie zdradza co się dzieje w poszczególnych browarach (Braniewo??? np. )
Może ktoś wie skąd to konkretnie pochodzi?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74W Płocku do nabycia w Kauflandzie, cena 2,89, albo 2,99 zł.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jakbym zobaczył taki kolor w jakimś "ale", to niechybnie bym się zachwycił - bardzo ładny, pomarańczowo-czerwony odcień. A tutaj - cóż, po prostu pasuje do smaku. [3.5]
Piana: Piana wysoka, średnioziarnista. Ma toksyczny, różowawy kolor. I lekko syczy Zaskakująco długo się trzyma. [4]
Zapach: Czuć obydwa składowe owoce (malina i wiśnia) oraz lekką słodowość. Freeq nie pachnie sztucznie ani chemicznie, nie ma w jego zapachu nic odrzucającego. [4]
Smak: Smakuje... cóż, jak piwo z sokiem po prostu. No i "bez cienia goryczy" No, może nie bez cienia - po przełknięciu pojawia się na jezyku lekki chemiczny gorzkawy posmaczek. Do wypicia i zapomnienia, choć pije się bez nieprzyjemności. [3]
Wysycenie: Nasycenie w porządku. [4]
Opakowanie: Ładny kształt butelki. Etykieta ma wyglądać "cool trendy", ale pasuje do tego typu napitku. Śmieszą farmazony na krawatce. [3.5]
Uwagi: Nie mogłem się powstrzymać przed zakupem, bo lubię testować różne wynalazki. Freeq jest już odhaczony, nie muszę powtarzać
Moja ocena: [3.55]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaSam wypiłem jedno i jestem rozczarowany. Dla mnie to piwo z sokiem i nic więcej.
Comment
-
-
Freeq z Żywca.
Piwo FREEQ jest warzone w Żywcu. W kwietniu rozpocznie się kampania reklamowo-promocyjna, łącznie ze spotami w tv (widziałem wszystkie, zabawne i lekkie w formie). Jeżeli chodzi o smak to nie pastwił bym się tak nad tym produktem bo w tym przypadku chodzi o udział w rynku i zarabianie pieniędzy a nie kunszt piwowarski.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa co się dziwisz, skoro i tak w knajpach ludziska zamawiają piwo z sokiem, to czemu nie zrobić tego już w browarze
A co do piwa to kupię tylko dla kapslaPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Nie będe używał ARTomatu, bo trudno mi oceniać to "cóś". Nie jest to nawet piwo smakowe, tylko jakaś słodko-mdło-alkoholowa mieszanina, dzięki ktorej Heineken na spółkę z Żywcem chce wejść w segment klubowej młodzieży. No i jeszcze cena - 2,89 PLN za puszkę w dąbrowskim KAUFLANDZIE. Ja mówię "Zdecydowane nie !!!"Last edited by Czapayew; 2005-03-14, 12:46."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment