Znalezione na: http://www.arka.laczpol.net.pl. Browar Amber będący oficjalnym sponsorem drugoligowego klubu Arka Gdynia wprowadza na rynek nowe piwo - Arka Zaiste ciekawy pomysł, u nas to nowość, na zachodzie normalka pozdrawiam
Amber, Arka
Collapse
X
-
Nie jest to taki znowu nuwy pomysł , z tego co pamiętam to jakis czas temu Browar Częstochowa produkował piwo o nazwie "Raków". Swoją drogą bardzo fajny pomysł . Przedstawiciele Ambera powinni zadbac aby to piwo trafiło również do Poznania , kibice lecha żyją z Arkowcami w wielkiej zgodzie i napewno równiez wiele osób chetnie by je kupowało. Simon to jest aluzja do ciebieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szarpikNie jest to taki znowu nuwy pomysł , z tego co pamiętam to jakis czas temu Browar Częstochowa produkował piwo o nazwie "Raków". Swoją drogą bardzo fajny pomysł . Przedstawiciele Ambera powinni zadbac aby to piwo trafiło również do Poznania , kibice lecha żyją z Arkowcami w wielkiej zgodzie i napewno równiez wiele osób chetnie by je kupowało. Simon to jest aluzja do ciebie
nic mi o tym nie wiadomo ,że Czestochowa produkowała piwo Raków i raczej takie wydarzenie nigdy nie miało miejsca!!Jak dotychczas browary produkowały takie piwa jak:
1.Cracovia -br.Kraków
2.Wisła -br.Małobądz
3.Zagłebie Sosnowiec-br.Czestochowa(!)
4.Pogoń- br.Szczecin
5.Żyleta(dla Legii)-br.Grybów
6.Radomiak-br.Warka.....
i chyba to wszystko ja osobiscie mimo tego ze etykiet Polskich mam 32tysiące Rakowa nigdy nie widziałemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo3.Zagłebie Sosnowiec-br.Czestochowa(!)Comment
-
Piwo "Arka" pojawiło się nareszcie w gdyńskich sklepach w cenie 1,90zł. Piwo ma zawartwość alkoholu 5,8% obj. Etykietę każdy zapewne widział a kapslarzy muszę niestety zmartwić "Arka" ma goły kapselek. Dzisiaj wieczorem pierwsza degustacja!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPiwo "Arka" pojawiło się nareszcie w gdyńskich sklepach w cenie 1,90zł. Piwo ma zawartwość alkoholu 5,8% obj. Etykietę każdy zapewne widział a kapslarzy muszę niestety zmartwić "Arka" ma goły kapselek. Dzisiaj wieczorem pierwsza degustacja!
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
[QUOTE=Pogoniarz]Mam nadzieję ,że na Giełdę przywieziesz (...) [QUOTE]
Mareczku jak bym mógł tobie nie przywieść?! Oczywiście buteleczka Arki (nie wspomnę już o Miodowym i Rycerzu) czeka już na ciebie .Last edited by abernacka; 2005-04-03, 17:06.Comment
Comment