Drugie z łomżyńskich piw kupionych na Litwie.Dużo gorsze niż mocne.Smak kwaskowato-syntetyczny,który nieprzyjemnie osadza się na języku i po prostu odrzuca.Do tego niewielka,szybko znikająca piana.Eksportowanie takiego piwa to pomyłka.
Łomża, Vilkmerges Alus 5,6% is Statines
Collapse
X
-
może taka jest potrzeba ichniejszego rynku. a coś, co Łomża sprzedaje w Polsce pod nazwą Eksport także jest o kilka klas gorsze od Łomży Wyborowej (zwłaszcza beczkowej)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciamoże taka jest potrzeba ichniejszego rynku. a coś, co Łomża sprzedaje w Polsce pod nazwą Eksport także jest o kilka klas gorsze od Łomży Wyborowej (zwłaszcza beczkowej)
Comment
-
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zuluNa jakiej zasadzie sprzedawane jest to piwko? Na etykiecie nie widać nic co by wskazywało na Łomże. Są jakieś informacje na kontrze?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zuluNa jakiej zasadzie sprzedawane jest to piwko? Na etykiecie nie widać nic co by wskazywało na Łomże. Są jakieś informacje na kontrze?2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhJak odnajdę kontrę to podam dane lub zamieszczę fotkę.
Wprawne oko jest w stanie odczytać iż producentem jest Łomża. Kontra niestety błyszczyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment