Nie, nie ma żadnych powodów po temu.
Ciechanów, Ciechan Wyborne Niepasteryzowane
Collapse
X
-
Last edited by Wujcio_Shaggy; 2007-06-01, 08:50.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Ciechan Wyborne - Dziwne zjawisko
Zauważyłem (najpierw moi klienci) bardzo kontrowersyjne zjawisko w tym piwku (partia z datą do 18.08.2007. Piwo bez jakiegokolwiek gazu i świeżości. Sprawia wrażenie zwietrzałego. Czekam na jakiekolwiek sygnały. Może to lokalne zjawisko dotyczące ok kilkudziesięciu butelek. Przypomniała mi się cała partia Żywego, która jakiś czas temu wyszła z browaru zepsuta i błyskawicznie została wymieniona.
Comment
-
-
Przyjechał mój brat, nie mogłem ugościić go inaczej niż Ciechanem , po wypiciu pół butelki brat stwierdził, ze to nie jest ten Ciechan, to swieże i smakowite piwo, którym zachwycał się pół roku temu. Kompletny brak gazu, nawet kiedy leje się z dużej wysokości nie tworzy się piana, w smaku płaskie i bez wyrazu.
Comment
-
-
Gaz jest, chociaż faktycznie mało. Co gorsza w związku z tak niskim nagazowaniem o dużej pianie można zapomnieć. W smaku zrobił się Ciechan zdecydowanie łągodniejszy jakby bardziej płaski. Wypiłem w ciągu ostatniego tygodnia prawie skrzynkę i stwierdzam, że Ciechan zmienił się na pewno czy na gorsze to już kwestia gustu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziWypiłem w ciągu ostatniego tygodnia prawie skrzynkęPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziDareczku, toż to alkoholizm. Jak będziesz wychowywał swoją córeczkę, he?
Piwo, pistacje, Babylon 5 i ja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziCóreczka wyjechała. Tatuś szaleje.
Piwo, pistacje, Babylon 5 i ja.
Piwo, pistacje, Bombadil13 i jaPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziLepiej by brzmiało
Piwo, pistacje, Bombadil13 i ja
No to wsad zad w pociąg Bombadilu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziTaka konfiguracja też mi odpowiada.
No to wsad zad w pociąg Bombadilu.
Ale dziękuję za zaproszeniePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziTatuś szalejePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi...Bombadil13 i jabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziNam, niestety, też się trafiło... Sześć butelek...
Znak szczególny: wyjątkowo wysoko nalane, prawie pod sam kapsel... (i , tak naprawdę, w tym szukaliśmy przyczyny)
Iron wszystkiemu zaprzecza i coś tam, czego nie usłyszałem.
Comment
-
-
Tragedia stała się... nowe etykiety - upadek Ciechana. Myslałem że nastąpi to pod wpływem koncernów. Tak czy inaczej piwo z dnia na dzień z najlepszego w Polsce stało się nie do picia... spróbujcie żeby przekonać się samemu... szkoda naprawdę...
Comment
-
Comment