Etykieta "z medalami", potem zielono-złota (fatalna) a teraz kupiłem jeszcze z inną; "zamkiem". Ta etykieta podoba mi się najbardziej aczkolwiek napis "Wyborne" jest trochę zakamuflowany - czytelny był właśnie w poprzedniej wersji i tak.. pewnie nastąpi kiedyś może stabilizacja tj. ładna etykieta z czytelnym napisem "Wyborne" . Aha trochę jest zbyt podobna kolorami do innych typu "Naturalne","Dawne","Żywe",.. - może by tak ciut cieleni?
W międzyczasie na etykietach nastąpiła zmiana adresu na W-wę a i piana już mi nie wystrzeliła (ogólnie słabo z pianą i za dużo gazu), za to smak jakby wrócił z wersji "medalowej".
Jest to jedno z naszych najulubieńszych piw, no trochę za mocne tj.6.2% - ale i tak cenimy za "lekkość smaku" przy takiej zawartości.
W międzyczasie na etykietach nastąpiła zmiana adresu na W-wę a i piana już mi nie wystrzeliła (ogólnie słabo z pianą i za dużo gazu), za to smak jakby wrócił z wersji "medalowej".
Jest to jedno z naszych najulubieńszych piw, no trochę za mocne tj.6.2% - ale i tak cenimy za "lekkość smaku" przy takiej zawartości.
Comment