Ciechanów, Ciechan Wyborne Niepasteryzowane

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Seta
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 6964

Straszny oftop się robi ale Delima dlatego, że jak się przyjechało 100km do H&M itp to trzeba gdzieś pójść gdy dziewczyny robią zakupy... Nie wiem po ile są Ciechany na Tumidajskiego, ale w innych piwach kosmicznej różnicy nie ma z tego co zauważyłem.

A za walory smakowe Ciechana (zwłaszcza Wybornego) nie jestem w stanie dać więcej niż 2,99zł. Chyba, że coś się poprawi.
    Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• Cannabee776i99
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.08
      • 658

Jak już się offtop zrobił to zapytam:

100km specjalnie do H&M?

Comment

• Seta
        • 2002.10
        • 6964

M.in. H&M - z Biłgoraja do Lublina łatwiej dojechać niż z Wołomina do Blue City...
        Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• Cannabee776i99
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2009.08
          • 658

Nie o to mi chodzi, ten sklep nie jest wart takiej wyprawy IMHO

Comment

• kibi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
            Proszę darować sobie wycieczki osobiste.
            Seta posłuchaj Arta. Wycieczka do H&M z pewnością była osobista .

Comment

• Snus
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2008.03
              • 128

Piłem Ciechana drugi raz. Tym razem starałem się mocniej wczuć. Na początku lekkie rozczarowanie bo spodziewałem sie nie wiadomo czego, ale przy końcówce drugiego stwierdzam że to bardzo przyzwoite, normale piwo do napicia się i tak trzymać.

Partia 03.09.10
              Do piwka zamiast papieroska - www.snus.pl

Comment

• darekd
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🍺🍺🍺
                • 2003.02
                • 12563

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Snus Wyświetlenie odpowiedzi
                Piłem Ciechana drugi raz. Tym razem starałem się mocniej wczuć. Na początku lekkie rozczarowanie bo spodziewałem sie nie wiadomo czego, ale przy końcówce drugiego stwierdzam że to bardzo przyzwoite, normale piwo do napicia się i tak trzymać.

Partia 03.09.10

Po trzecim będzie bardzoo dobre, potem już rewelacja sorry taki żart, ale mimo wszystko to liczy się pierwsze doznanie, bo potem kubki smakowe zachowują się jak oczy w nocy

Comment

• Snus
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2008.03
                  • 128

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
                  bo potem kubki smakowe zachowują się jak oczy w nocy
                  no nie wiem w poprzednim tygodniu w sytuacji kryzysowej wypiłem jako trzecie Żywca i czuem go, czułem go drania
                  Do piwka zamiast papieroska - www.snus.pl

Comment

• Seta
                    • 2002.10
                    • 6964

Jest pewna granica adaptacji kubków smakowych.
                    Pijąc Żywca albo np kwas solny będziesz czuł ból do końca, bez względu na ilość tej substancji.

Comment

• Rzeszowiak
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼
                      • 2009.04
                      • 1597

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Snus Wyświetlenie odpowiedzi
                      Piłem Ciechana drugi raz. Tym razem starałem się mocniej wczuć.
                      Świece, kadzidła, garnitur, perfumy, opera i dalej nic ???

Comment

• żąleną
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.01
                        • 13239

Ha ha ha

No niestety, co jakiś czas powtarzam i też uniesień nie przeżywam. Gdzie ta kwiatowo-słodowa treść z dawnych lat?

Comment

• tfur
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2006.05
                          • 1311

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
                          ...liczy się pierwsze doznanie, bo potem kubki smakowe zachowują się jak oczy w nocy.
                          hmm, nie wiem jak twoje oczy, ale moje przyzwyczajają się do ciemności i widzę coraz więcej, więc porównanie jest raczej nietrafione.
                          chyba że chodzi o to, że w nocy śpisz i oczy masz zamknięte
                          a do wybornego zraziłem się trwale i sięgam po nie tylko w sytuacji przymusowej, kiedy jest ostatnią deską ratunku przed koncernami.
                          Last edited by tfur; 2010-03-02, 17:35.
                          veni, emi, bibi

Comment

• robechole
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2010.02
                            • 11

Kupiłem pare sztuk ciechana wybornego z datą 04.04.2010.I niestety jest coraz gorzej z tym piwem.O ile piana jest w miarę to nasycenie słabe a smak to jakieś popłuczyny piwne.Ziemniaki gotowane i kalafior.
                            Mam nadzieje ze to wina sklepu w którym to piwo kupiłem prawie ciepłe bo stało chyba obok grzejnika. Testowałem za pomocą szklanki jak należy.Z butelki też niestety było marne.

Comment

• Marusia
                              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi

No niestety, co jakiś czas powtarzam i też uniesień nie przeżywam. Gdzie ta kwiatowo-słodowa treść z dawnych lat?
                              No.... też to mam
                              www.warsztatpiwowarski.pl
                              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• darekd
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🍺🍺🍺
                                • 2003.02
                                • 12563

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzi
                                hmm, nie wiem jak twoje oczy, ale moje przyzwyczajają się do ciemności i widzę coraz więcej, więc porównanie jest raczej nietrafione.
                                chyba że chodzi o to, że w nocy śpisz i oczy masz zamknięte
                                a do wybornego zraziłem się trwale i sięgam po nie tylko w sytuacji przymusowej, kiedy jest ostatnią deską ratunku przed koncernami.
                                A o czym ja piszę? Do tego piwa można się przyzwyczaić jak wzrok do ciemności.
                                Nie widzi się dobrze, ale wysilając oko coś się zobaczy po chwili tzw. akomodacji.

Moim zdaniem tak jest od dłuższego czasu - smakuje coraz bardziej jak odfermentowana koncernówka, ale po chwili wysiłku przypominamy sobie, że to przecież "piwo z małego browaru" i czekamy na kolejną warkę...

Comment

Przetwarzanie...
                                X