Który Amber? W miarę w cenie Lagerowego jest tylko Naturalny w puszce, wszystkie inne sporo droższe.
Ciechanów, Ciechan Wyborne Niepasteryzowane
Collapse
X
-
-
Chmielowy, Pszeniczniak i Koźlak. U mnie różnic w cenie nie czuć, bo Amber jest w Kauflandzie, a Ciechan chyba tylko w "sklepie specjalistycznym".Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziKtóry Amber? W miarę w cenie Lagerowego jest tylko Naturalny w puszce, wszystkie inne sporo droższe.
A teraz - żeby było cokolwiek na temat - zielonego Wybornego Ciechana też nie kupuję, kiepski, niestety. Tak od co najmniej dwóch lat, jak nie dłużej. A wy tu piszecie, że ostatnio jeszcze gorzej, no to ja już nie wiem.Last edited by Rycho_128; 2014-01-21, 19:09.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziWybornego Ciechana też nie kupuję, kiepski, niestety. Tak od co najmniej dwóch lat, jak nie dłużej. A wy tu piszecie, że ostatnio jeszcze gorzej, no to ja już nie wiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychu_michu Wyświetlenie odpowiedziPóki się sprzedaje i znajduje swych wielbicieli to browar nie ma co z nim kombinować.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNo, ba, żeby tak było i żeby browar nie kombinował. Ale, niestety, kombinuje na całego, jak tu po kosztach pojechać. Bez kombinowania to piwo byłoby o niebo lepsze. Jak je poznałem, z siedem czy z osiem lat temu, to był najlepszy polski jasny lager, jaki piłem. A teraz szkoda gadać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziA ja twierdzę , że w Wybornym niczego nie zmieniono, oczywiście w browarze z tradycyjnymi metodami warzenia zawsze coś może się stać ( ludzie są tylko i aż ludzmi). Tak więc proszę mnie nie posądzać o kombinowanie .Last edited by Rycho_128; 2014-01-21, 20:56.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Z całym szacunkiem Panie Marku, ale Wyborne zmieniło się. Jego smak się zmienił. Samo?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziJeżeli w czymś uraziłem, to przepraszam, ale takie mam subiektywne odczucia. Nie tylko ja zresztą, co wyraźnie w tym wątku widać. Oczywiście dam jeszcze szansę Wybornemu (Mocne cały czas kupuję, raz jest lepiej, raz gorzej) i zobaczymy. Lagerowe, mimo wahań formy, wg mnie ratuje sytuację w temacie "Ciechan Jasny Pełny".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZ całym szacunkiem Panie Marku, ale Wyborne zmieniło się. Jego smak się zmienił. Samo?
Comment
-
-
Dostawca surowców? Piwowar? Czujniki temperatury w kadziach? Nie wiem. Jestem pewien, że zmienił się smak.
...
Ale dobra, kupię (z lodówki) przy następnej okazji i ocenię jeszcze raz. Może się mylę.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedzi....Myślę jednak ,że czasami przesadzacie z ocenami CW ma być delikatnym jasnym Lagerem i takim jest.
Dobrze jeszcze że jest Lagerowe...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziDostawca surowców? Piwowar? Czujniki temperatury w kadziach? Nie wiem. Jestem pewien, że zmienił się smak.
...
Ale dobra, kupię (z lodówki) przy następnej okazji i ocenię jeszcze raz. Może się mylę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziA chmielu może ciut brakuje a "słodkiego" ciut za dużo? Chyba taka jest różnica...
Dobrze jeszcze że jest Lagerowe...
Comment
-
-
MAREKJ - JA dotąd nie mówiłem nic o kombinowaniu. Sam zarządzam produkcją i wiem, że nie zawsze szef wie wszystko. Ty pewnie też to wiesz.
Jako konsument nie interesuje mnie jakich surowców, narzędzi czy zasobów używa producent. Interesuje mnie produkt finalny. Jeśli jakość spada, to protestuję. Takie jest prawo klienta. Klient nie jest właściwym podmiotem do diagnozowania przyczyn.
Aczkolwiek - jeśli potrzebujesz - służę pomocą jako audytor.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment