gotowe do oceny
Gościszewo, Pils
Collapse
X
-
Gościszewo, Pils
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTgotowe do oceny
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTPrzed świętami byłem w browarze. Właściciel nic nie wiedział na temat tego piwa! Twierdzi też, że nikt nie rozlewa piwa z Gościszewa. Art, skąd miałeś informację o tym piwie? Chyba nie jest ona do końca prawdziwa.Last edited by Pogoniarz; 2005-04-04, 13:07.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT(...)Art, skąd miałeś informację o tym piwie? Chyba nie jest ona do końca prawdziwa.
Po pierwsze: Każdy keg oklejony jest etykietami od piwa "Pils".
Po drugie: Piwo te inaczej smakuje niż tradycyjny "Rycerz".
Comment
-
-
Nie od dziś wiadomo, że browar ten wprowadza zainteresowanych w błąd. Na prawde polecam czytanie informacji na etykietach, degustowanie piwa a dopiero potem słuchanie ludzi którzy chcą coś ukryć (ten kto był w 3mieście wie o co chodzi)-tylko przed kim .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeszaraz, zaraz... skoro to nie jest Gościszewo (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesco to niby znaczy? prima aprilis już był...
Ps. Arcy oprócz Atut'a Gościszewo podrabia także Bar przy ul.Morskiej oraz "Bar pod Świerkiem". Zmowa czy co?
Comment
-
-
Piłem kilka razy Pilsa ,piłem i Rycerza i to jest na bank piwo z tego samego browaru.Pamiętam jak wypiłem pierwszy kufelek niby pilsa z Bossa i kręciłem głową,że to nie Boss(tak jest zaznaczone na nalewaku).Było takie smaczne,że nie mogłem uwierzyć,że to jest jasne z Witnicy.Co do piw z Gościszewa -Rycerz ma bursztynową barwę,Pils złotawą.Mankamenty to piana.Nie chcę oceniać gdyż nie pamiętam dokładnie smaku.Następnym razem spróbuję to zrobić
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeskoniec świata! rozumiem, żeby Żywca podrabiać, ale lokalne piwo? w głowie się nie mieści.
Comment
-
Comment