Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher
Wyświetlenie odpowiedzi
Namysłów, Kozackie Mocne
Collapse
X
-
Poszukam u siebie na "parafii" może któryś ze sklepów, w których były dostępne coś zamówił ze świeżej warki. Niestety uzależnione są one od ofert zaproponowanych przez przedstawicieli handlowych. Więc największa szansa na trafienie tego piwa będzie w jakimś mikro sklepiku gdzie Pani Jadzia za kasą wymiata. Jak coś upoluję to dam znać. Kupię ile się da i będę mógł się podzielić. Wasze zdrówko!
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziMnie to piwo skłoniło do pojedynku gigantów
Nie ma to tamto Kustosza po połowie butli męczyłem, staje się mdłe i za słodkie, Kozackie do końca utrzymuje słodowy profil i umiarkowaną słodycz. Gdyby jeszcze dostępność była lepsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mor842 Wyświetlenie odpowiedziNo to rzeczywiście pojedynek wagi ciężkiej. Ja póki co nie odważyłem się spróbować tego Kustosza. Chociaż piwa w PET-ach przypominają mi czasy czeskich Żubrów. Problem z dostępnością wynika pewnie z butelki w jaką go rozlewają. Pewnie gdyby zmienili to i nad morzem można było by go spróbować.
To se ne vrati
Piękne , szczenięce czasy ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziRzeczywiście pojedynek już nie na moje kubki smakowe . Aż kolega przypomniał mi jak przemycało się w maluchu lub trabancie zbyt dużą ilość piwa na osobę przez czeską granicę .
To se ne vrati
Piękne , szczenięce czasy ...
Comment
-
-
Skusiliście mnie i dziś zakupiłem, bo dostęp mam bezproblemowy(Drink Hala- 2,05 pln i sklep Euro, 10 metrów od DH, w promocji 1,85 pln!!!). Naprawdę całkiem całkiem. Pianka całkiem długo się trzymała, zapach i smak słodowy, po otwarciu na nawet trochę jasnym koźlakiem zajechało(ale to przez chwilkę) Na wszelki wypadek kupiłem jedno, jakby trzeba było wylać, i wypiłem na spółkę z Moją. Też była mile zaskoczona, stwierdziła że lepsze od Piasta i Tatry i szkoda tego piwa dla Żuli. Bo to pierwsze z brzegu, jak wchodzą do DH, to od razu hop, 5 kozackich i do kasy hehe. Szkoda że już nie spróbuję wersji normalnej, ale zdaje się tej wersji już dawno nie ma.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borsukwroc Wyświetlenie odpowiedziSkusiliście mnie i dziś zakupiłem, bo dostęp mam bezproblemowy(Drink Hala- 2,05 pln i sklep Euro, 10 metrów od DH, w promocji 1,85 pln!!!). Naprawdę całkiem całkiem. Pianka całkiem długo się trzymała, zapach i smak słodowy, po otwarciu na nawet trochę jasnym koźlakiem zajechało(ale to przez chwilkę) Na wszelki wypadek kupiłem jedno, jakby trzeba było wylać, i wypiłem na spółkę z Moją. Też była mile zaskoczona, stwierdziła że lepsze od Piasta i Tatry i szkoda tego piwa dla Żuli. Bo to pierwsze z brzegu, jak wchodzą do DH, to od razu hop, 5 kozackich i do kasy hehe. Szkoda że już nie spróbuję wersji normalnej, ale zdaje się tej wersji już dawno nie ma.
Comment
-
Comment