Z własnego doswiadczenia wiem ze Mega Watt to najwpanialszy miedzy innymi browar na swiacie,ziemi,kosmosie !!!!!!!!!! to potega !!! jakie to tanie i jaka bomba po tym jest to sie nie umywa do zywca lecha czy krowy. A co do krowy to ostatnio wylokalem w geancie takie cos jak Abstynent jescze tego nie prubowalem ale nadejdze ta chwila pewnie sie nie umywa do Absolwenta i jestescie miekkie palki jak nie umiecie dopic Imperatora do konca ja wiem ze sam ryj impreratora odstarasza ale spx da sie wypic,ale qrna chlopaki ostrzegam pze wypiciem 2 mega duszkiem,bo bedzie takie cos "JeSZCZe GODZINKA" babhahahahhahaha MEGA WATT NA PODBOJ SWIATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TANIE DOBRE ZBOMBIONE I WOGULE MNIAM MNIAM pole razenia 7-8 ;D PAmietajcie MEGA WATT to miedzy innymi browar klasy "a" bay bay milej bomby po mega piwo mocniejsze od ciebie w KUPIE SILA !!!!!!!!!
Kolor: piłem z puszki więc nie wiem [3] Piana: pienie się nieźle, szczególnie jak kolega ze słabą głową rozlał [1] Zapach: chyba raczej smród [1] Smak: ja bardzo lubię piwa z nutką gorzały [4] Wysycenie: trudno powiedzieć, wydaje mi się że takie jakie powinno być - nie gryzło w język i nie smakowało jak sok [3] Opakowanie: Wygląda jak Mocny Full z Kiepskich [5] Uwagi:
Moja ocena: [2.6]
--------------- Ocena usunieta z rankingu. Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Comment