BROWARY ŁÓDZKIE - GLOB , piwo jasne pasteryzowane, puszka, alc 4.2 obj.
Łódzkie, Glob
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jasiu - nowe tematy w tym dziale należy tworzyć na podstawie szablonu
Nazwa browaru, Nazwa piwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ten Glob juz chyba był opisywany więc wystarczy połączyć tematy lub po prostu skasować wątek gdyż nic nie wnosi
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
Comment
-
Piwo do nabycia w biedronce, zielony kolor puszki, ale czy to to samo co "glob" ( w żółtej puszce?) tego nie wiem. W każdym razie nigdzie nie napisali że specjalnie "robione dla biedronki", a więc może to, to samo.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Z pewnością nie jest to to samo piwo, co GLOB SPECJAL - tamto ma dość wysokie oceny, a to... są piwne "siuśki". Jaśniutki, słomkowy kolor, brak piany, bardzo słabe gazowanie. Zapach - słodkawo-nieciekawy, smak - goryczkowana woda, taka "oranżada piwna". W ząbkowickiej BIEDRONCE kosztuje 1,50 PLN. Nie polecam."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Może być [4]
Piana: Trochę za mała [3.5]
Zapach: Lekko kwaśny [2.5]
Smak: Bardo dobry!!!! [4.5]
Wysycenie: w sam raz, nie za mało, nie za duzo [5]
Opakowanie: Nie wyrózniające się, w tłumie innych butelek z innych browarów zanikające.... [2]
Uwagi: Piwo całkiem niezłe. Szkoda tylko, że producent nie zadbał o jakąś lepszą naklejkę na butelce (poszedł po najmniejszej lini oporu). Piwo dostępne w zasadzie tylko w Łodzi i najbliższej okolicy. Ze względu na niską cenę uważane za niedobre - co jest nieprawdą. Polecam wszystkim znudzonym Lechem, Tyskim, Okocimem...
Moja ocena: [3.575]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: jasno żółty.... [3]
Piana: nie za duża nie za mała [3.5]
Zapach: zalezy od partii - zazwyczajprzyjemny, czasami niestety nie... [4]
Smak: bardzo dobre, słabe piwko (alk. max 5%) [5]
Wysycenie: może być [2.5]
Opakowanie: Beznadziejne - naklejak jak za czasów komunistycznych!!! [1]
Uwagi: Piwko nawet nawet. Oczywiścia za taką cene nie ma co oczekiwać - ale i tak jest lepsze niz te fabryczne piwska z Kompanii cz Grup.....
Moja ocena: [4.075]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------Last edited by ART; 2009-08-06, 12:01.Comment
Comment