gotowe do oceny
Amber, Berg Strong
Collapse
X
-
Amber, Berg Strong
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemnozłoty , klarowny [4]
Piana: drobniutka , ale dosć gęsta dośc długo utrzymuje się ładny kożuszek [4.5]
Zapach: chmielowy , przyjemny [4]
Smak: Pełny , dużo bardziej wyrazisty niż w wersji klasycznej (również dobrej). Z przyjemnością sączy sie każdy kolejny łyk [4]
Wysycenie: mogłoby być nieco większe [3.5]
Opakowanie: proste , ale czytelne i bez zastrzeżeń [4]
Uwagi: Mnie to piwo bardzo smakowało , gratulacje dla browaru Amber.
Moja ocena: [4.025]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Wręcz klasycznie złoty,szkoda,że w sumie nie wiadomo ile ta wersja Berga ma zawartości ekstraktu... [4]
Piana: Pojawiła się bardzo ładna drobnoziarnista ,ale szybko uciekła pozostawiająć minimalny pierścień na szkle [2.5]
Zapach: Taki chmielowy,bardzo miły dla narządu powonienia,nie jest jednak bardzo wyrazisty stąd 4 [4]
Smak: Milusi chmielowy smak,bardzo łagodnie wchodzi.Może jakiś kwiatowy posmak też się w tle pojawia [4]
Wysycenie: Drobne pęcherzyki są,ale zdecydowanie za mało walczą,3.5 może na zachętę... [3.5]
Opakowanie: Cena na kontrze podana w €- 0.85-,ale ekstraktu już nie dało rady podać...Etykieta ,kontra i krawatka jest,ale to nie mój klimat. [3.5]
Uwagi: W sumie smakowo dobre piwo,ale całościowo nie jest dopracowane.Cena 1.64 zł w sieci Netto zachęca do zakupu.
Moja ocena: [3.8]
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasno złoty. Zdecydowanie za jasny. [3]
Piana: Baaardzo szybko opada do zera [2.5]
Zapach: Najmocniejsza cecha piwa. Słodowo chmielowy. [4.5]
Smak: W smaku pełne. Raczej słodowe ale nie słodkie. Konkretna goryczka. Piwo nawet wywarzone ale powinno zostać dopracowane. [3.5]
Wysycenie: Też za małe. W ustach za lekko wyczuwalne, w szklance nie widoczne. [3]
Opakowanie: Przyzwoity wzór ale monotonny, wymaga dopracowania. Brak podanego ekstraktu. Ponadto kapsel golas [3]
Uwagi: Dzięki Bombadil13 za możliwość skosztowania
Moja ocena: [3.675]
Comment
-
Comment