gotowe do oceny
Spiż - Katowice, Jasne
Collapse
X
-
Spiż - Katowice, Jasne
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Delikatnie mętne jednak trochę zamiast dawać wrażenie piwa świeżego niefiltrowanego daje wrążenie piwa kwasnego zepsutego. [4]
Piana: Tworzy się ale niestety szybko opada utrzymując się jedynie bardzo wąskim okręgiem. [3.5]
Zapach: Nieprzyjemny, kwaskowaty , duszący. [2.5]
Smak: Bardzo się zawiodłem. Piwo jest bardzo goryczkowe ale taką "petową" duszącą goryczą. Ciężko się je pije. [2]
Wysycenie: Tu się nie ma co przyczepić, nie powoduje wrażenia gazu w nosie . [5]
Opakowanie: z beczki dla mnie zawsze 5 [5]
Uwagi:
Moja ocena: [2.725]To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Z tego co widać, to w porządku. [4]
Piana: Szału nie ma. Nie oblepia szkła. [3]
Zapach: Chyba delikatny DMS, poza tym pustka. [3]
Smak: To jest pustka. Goryczki brak. Niewątpliwie sprofilowane w target. [2]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Kufel bez logo, wafli brak. [3]
Uwagi: Nędza.
Moja ocena: [2.7]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziKolor: Z tego co widać, to w porządku. [4]
Piana: Szału nie ma. Nie oblepia szkła. [3]
Zapach: Chyba delikatny DMS, poza tym pustka. [3]
Smak: To jest pustka. Goryczki brak. Niewątpliwie sprofilowane w target. [2]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Kufel bez logo, wafli brak. [3]
Uwagi: Nędza.
Moja ocena: [2.7]- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ooo, widzę, że mobilne ocenyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziKopyr, wyrabiasz normę do plebiscytu?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Coście na mnie wsiedli??? poświęcam się dla sprawy. Decybeli przyjąłem chyba dawkę półroczną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziKolor: Z tego co widać, to w porządku. [4]Last edited by ART; 2010-06-09, 21:57.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJak na weterana, to się nie postarałeś...
Miałem z tym kuflem wędrować do kibla, bo tylko tam jest w miarę sensowne światło?
Ps: myślisz, że łatwo jest na komórce przewrócić gałami?
Ps2: fajnie, że tu ze mną jesteście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPs2: fajnie, że tu ze mną jesteście.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTy myślisz, że w świetle lampy stroboskopowej można dokonać bardziej precyzyjnej oceny?
Miałem z tym kuflem wędrować do kibla, bo tylko tam jest w miarę sensowne światło?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziUwagi: Nędza.Last edited by ART; 2010-06-09, 22:13.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWe Wrocku też będziesz miał przerwę, czekamy na relację z Czeskiego Raju
Comment
-
Comment