A ja przy okazji sprzątania piwnicy znalazłem jeszcze jedną pełną butelkę 10,5 ale jakoś nie kwapię się do spożycia.
Lech, 10,5
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaA pamiętacie EB Red? To był chyba protoplasta Redds'a, ale ja zachwałem go w pamięci o niebo lepiej...
A EB Red za wczesnie weszło na rynek - teraz powinno zrobić karierę, bo już konsument bardziej wyedukowany, eh, pyszne to piwo było...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika scoroopehhh... zdazylem jzu zapomniec ze takie cos istnialo. mowilo sie o tym zlewki z lecha , ale mi bardzo smakowalo. same pysznosci .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexja natomiast pamiętam że to było 1wsze piwo lecha które było takie sobie...od tego czasy wyroby z mojego miasta zaczęły być coraz gorsze (najlepsze że jescze była wersja bezalkoholowa....hahaha i to w puszce)
pozdrOstatnia zmiana dokonana przez scoroop; 2006-08-14, 18:03.wiele jest dobrych piw na tym świecie... czy starczy życia by ich wszystkich spróbować???
Comment
-
-
wspominki po innych piwach z tego browaru wyleciały do działu ogólnego - http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=63004
tu proszę ograniczyć się do uwag na temat śp. 10,5.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziNawet klub koszykarski z Poznania sponsorowali pod nazwą 10,5 Basket Club Poznań, niestety z marnym skutkiem.
Comment
-
-
Czy ktoś może pamięta w jakich latach produkowano to piwo? Według mnie było dostępne m.in. mniej więcje w roku 1995 ale kobieta mnie tu próbuje przekonać, że na pewno później, od okolic 2000r. Jestem co prawda strasznym sklerotykiem ale kojarzy mi się to piwo jeszcze z liceum co trochę utwierdza mnie w moim datowaniu.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pamięć masz dobrą Co prawda nie powiem dokładnych lat produkcji, ale była to połowa lat '90.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-03-18, 13:18.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment