Ma podobno kosztować 3,79 i w przyszłym tygodniu zacząć trafiać do sklepów.
Lech, 10,5
Collapse
X
-
heh 3,79zł
powodzenia w masowej sprzedaży
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzia co z nimi jest nie tak?
tak jak ze wszystkim są lepsze i gorsze,
a że więcej jest tych gorszych to już inna sprawa :]
Wszystkie są gorsze
Proponuje kupić sobie przysłowiowego Lech w Biedronce i w innym sklepie, i porównać smaki.
Niestety piwa w Biedronce, przynajmniej robione tylko dla niej (większe pojemności), są o poziom niższej jakości niż to samo, ale dla innego odbiory – jest to opinie wielu moich znajomych, którą zresztą też podzielam.
Comment
-
-
To był skuteczny marketing, że po tylu latach ludzie nadal twierdzą, że to było odbre piwo.Drugi po EB wysoko nasycony lager bez goryczki i smaku.
No ale były rowery, buty 10,5 Lasockiego, wszędobylska reklama itd.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stern Wyświetlenie odpowiedziMa podobno kosztować 3,79 i w przyszłym tygodniu zacząć trafiać do sklepów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTo był skuteczny marketing, że po tylu latach ludzie nadal twierdzą, że to było odbre piwo.Drugi po EB wysoko nasycony lager bez goryczki i smaku.
No ale były rowery, buty 10,5 Lasockiego, wszędobylska reklama itd.... Pamięć płata figle - ja np. pamiętam jako dobre piwo Warkę Strong...
wiem że nie prawda, ale umysł pamięta, że koledzy, ogniska, dziewczyny i gitary i podpina te wszystkie dobre wspomnienia pod picie piwa. Jakiego...
z pamięcią o starym dobrym piwie zazwyczaj tak jest i tak pewnie działa piwo "mocno
bezalkoholowe".
--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksy Wyświetlenie odpowiedziI była młodość.. a to smak lepszy niż chmiel... Pamięć płata figle - ja np. pamiętam jako dobre piwo Warkę Strong...
wiem że nie prawda, ale umysł pamięta, że koledzy, ogniska, dziewczyny i gitary i podpina te wszystkie dobre wspomnienia pod picie piwa. Jakiego...
z pamięcią o starym dobrym piwie zazwyczaj tak jest i tak pewnie działa piwo "mocno
bezalkoholowe".
Ależ prawda, to piwo kiedyś zupełnie inaczej smakowało i było jedynym, po którym nie miałem kaca mordercy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedziTo ściem jest jakaś, skąd to info że reaktywowali markę i że ma kosztować 3,79 zł?
Comment
-
-
Już jest. Widziałem wczoraj w sklepie specjalistycznym w Gdańsku na Okulickiego (Orunia Górna). Pucha identyczna jak kiedyś. Kosztowało ono bodajże 2,99. Dodatkowo jakieś info o reaktywacji marki. Obejrzałem, powspominałem i... na razie nie kupiłem. Czy na razie, czy w ogóle nie kupię - nie wiem. Na razie pamiętam, jak smakowało onegdaj. Zresztą nigdy mnie nie zachwycało.Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2013-07-12, 08:54.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziJuż jest. Widziałem wczoraj w sklepie specjalistycznym w Gdańsku na Okulickiego (Orunia Górna). Pucha identyczna jak kiedyś. Kosztowało ono bodajże 2,99. Dodatkowo jakieś info o reaktywacji marki. Obejrzałem, powspominałem i... na razie nie kupiłem. Czy na razie, czy w ogóle nie kupię - nie wiem. Na razie pamiętam, jak smakowało onegdaj. Zresztą nigdy mnie nie zachwycało.
Ja kupię na 100%, z sentymentu ...
Comment
-
-
A ja nie kupię, sentymenty zostawmy na bok.Kupuję piwo żeby wypić ze smakiem.Wszak nie od dziś wiadomo że polski konsument jest niewybredny i mało wymagający i tak cena zostaje a jakość idzie w dół.Gdyby ludzie zaczęli być wymagający to by jakość szła w górę a cena by pozostała. Odwiedzam często Lidle niemieckie i tam kawa nie dość że tańsza niż w naszym to i jakość o wiele lepsza(ta sama kawa, te same opakowanie).
Comment
-
-
Ja smaku konkretnie nie pamiętam, ale pamiętam że mi nie smakowało. Podobnie jak legendarne EB.
Pamiętam też krzykliwą reklamę "Dziesięć i pół, dziesięć i pół !!!".
Raz kupię - dla etykiety i kapsla.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2013-07-12, 10:30.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
rowery będą rozdawać?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment