Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Lech, 10,5
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzirowery będą rozdawać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika O_Piwo Wyświetlenie odpowiedziRaz kupię - dla etykiety i kapsla.
Skąd taka wiedza? Czy jest jakaś oficjalna informacja o reaktywacji marki? To jest jednorazowa produkcja czy będzie to stała oferta? Na necie nic nie znalazłem, dlaczego to się odbywa tak tajemniczo?
Comment
-
-
Jak faktycznie 2,99zł to kupię, bo aby wyrazić swoje zdecydowane zdanie na temat jakiegoś piwa to trzeba go najpierw spróbować.
Kiedyś jak pamiętam wydawało mi się chyba gorzkie(nie wiem jakim cudem), ale to były czasy małolata który zapijał się na słońcu warką strong z 7,8% zawartością alk :]
Comment
-
-
W Lublinie już dostępne, przynajmniej w moim sklepie. Cena od 3,79-3,99, zależy od marży narzuconej przez sklep. O powrocie dowiedziałem się wczoraj od przedstawiciela KP, a dzisiaj już wjechało. Puki co tylko w puszkach, na folii z 4-paków napis reedycja limitowana, więc nie wiadomo czy będzie w ciągłej dystrybucji. Na puszcze sporo chaotycznych haseł typu "tylko do użytku wewnętrznego", "trzymasz w dłoni granat zawierający czad, wolność i 10'5...". Brak składu, zawiera słód jęczmienny, 4,7% obj. Termin - 31.12.13.
Zobaczę jak się prezentuje smakowo wieczorem po pracy :-)Ostatnia zmiana dokonana przez szczypaw; 2013-07-12, 13:31."Alkohole Świata" s.c.
Lublin ul. Krakowskie Przedmieście 57 (Wieniawska 2)
http://alkohole.lublin.pl/
http://www.ratebeer.com/user/262363/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szczypaw Wyświetlenie odpowiedzireedycja limitowana
Comment
-
-
Piwo słabe, nijakie, ale przede wszystkim słodkie! Dziesiątka odfermentowana do prawie 5% alk. jest słodka. Takie rzeczy tylko w Polsce. Piwo nie ma cienia goryczki i smakuje bardziej jak brzeczka, albo niedofermentowany napój piwny. Cena 3,70zł. Żenada.
Więcej na ten temat tutaj: http://malepiwko.wordpress.com/2013/...ziesiec-i-pol/Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
czyli kolejny "landrynkowo kwiatowy nieudany polski eurolager" ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSzok. Myślałem, że będzie dobre. To kpiny z klienta.
Pan Janek już dawno o was śpiewałMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSzok. Myślałem, że będzie dobre. To kpiny z klienta.
:]
Comment
-
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Najdziwniejsze w tym piwie jest to że oficjalnie nie istnieje... Na stronie KP nie ma o nim ani słowa w google też ciężko cokolwiek wyszukać... Może ktoś widział je w butelce? Albo w ogóle widział je w okolicach Sosnowca/Katowic?
Nie rozumiem tej polityki, reaktywować piwo i pozostawić je samemu sobie, bez reklamy, bez jakichkolwiek informacji na stronie producenta...
Comment
-
-
Nie ma w googlach, znaczy się nie istnieje.
Może badają ile by zaoszczędzili bez działu marketingu?Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2013-07-14, 18:03.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment