Prosze o informacje nt. piwa 10,5! Zalozyelm sie z kumplem o...skrzynke EB , ze ten niedostepny i dawno przeciez wycofany z rynku browar byl produkowany przez LECHa. Myslalem, ze znalezienie informacji na jego temat bedzie bezproblemowe, a tymczasem... nie potrafie znalezc NIC!!! i to nawet w tym znakomitym serwisie... Szkoda by bylo, zeby skrzyneczka EB kolo nosa mi przeleciala... Dzieki za informacje i pozdrawiam!
Lech, 10,5
Collapse
X
-
Oczywiście, że przez Lecha... ale chyba nie dokładnie szukałeś na forum i w działach troszke się tego przewinęło
choćby tu etykietaOstatnia zmiana dokonana przez biermann; 2005-09-16, 15:40."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
nie ma za co procent od skrzynki się należy"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Mi też to piw bardzo smakowało to były początki mojego picia piwa, i pamiętam że miało fajne i zabawne kontretykiety np. seria z samochodami.
Zawsze zastanawiałem się czego zaprzestano warzenia tego piwa, było przecież popularne i mocno reklamowane.Ostatnia zmiana dokonana przez kishar; 2006-08-13, 22:08.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kisharMi też to piw bardzo smakowało to były początki mojego picia piwa, i pamiętam że miało fajne i zabawne kontretykiety np. seria z samochodami.
Zawsze zastanawiałem się czego zaprzestano warzenia tego piwa, było przecież popularne i mocno reklamowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4Też się zastanawiałem chociaż nigdy nie miałem okazji spróbować. Podobny los spotkał EB. Piwo również o sporej kampanii reklamowej, znane w calej Polsce( nawet Jean Reno wystapił w jednej z reklamowek) aż to ni z gruchy ni z pietruchy Żywiec wycofał produkt.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika scoroopehhh... zdazylem jzu zapomniec ze takie cos istnialo. mowilo sie o tym zlewki z lecha , ale mi bardzo smakowalo. same pysznosci .
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jeśli już tak sobie wspominamy... Też się zastanawiałem co naprawdę stało się z tą marką. Pamiętacie, że były nawet rowery górskie "10,5"??
Niesamowita promocja marki jak na realia polskiego rynku i... zgon...
A pamiętacie EB Red? To był chyba protoplasta Redds'a, ale ja zachwałem go w pamięci o niebo lepiej...
Comment
-
-
ja od 10,5 zaczynałem pić piwo (7-8 klasa podstawówki, u dziadków na wakacjach); do tej pory mam kapsle z wypitych piw z tekstami na spodzie; o smaku się nie wypowiem bo wtedy każde piwo było takie samo
Comment
-
Comment