Ekstrakt 12%, alkohol 5,7%. Pasteryzowane. Nie jest to rzadna Szwejka, więc zakładam nowy temat. To co się mówi o piwach z Bojanowa to prawda. To moje pierwsze piwo i chyba na dłuższy czas ostatnie z tego browaru. Co tu dużo pisać-ochydne. Więcej szczegółów w ocenie.
Bojanowo, Mocne Szwejk
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyNie zgodzę się z Michałem, moje wylądowało w kanalizie bo śmierdziało jak szmata do podłogi. Być może trafiłem na wyjątkowo trefną warkę ale nie dało sie z tym naprawdę zrobić nic innego."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
No to jesteś farciarz
Piwo było oczywiście z Grolsza co może potwierdzać teorię "losowej przydatności do spożycia".
Przy okazji jest coś dla miłośników propablistyki stosowanej :
- ile trzeba kupić butelek żeby mieć szansę trafienia pijalnego egzemplarza a jednocześnie żeby nie nastąpił zgon spowodowany przekroczeniem wcześniej dawki śmiertelnej wersji trefnej ?Comment
-
Dostałem w prezencie, więc darowanemu .... Nie jest to rewelacja, ale wypić można. Piwo to ma bardzo wyeksponowany napis "Mocne", choć parametry są identyczne jak w Szwejka Pilsener. Pewnie w celu zdobycia nowych konsumentów dla których jak największa moc i jak najniższa cena to jedyne kryteria wyboru. Nie wiem czy jeszcze napiję się bojanowskich wyrobów, pewnie moje szczęście kiedyś się skończy, a nie chciałbym wylewać ich do kanalizy.Comment
-
Czy ktoś z Was wie gdzie można nabyć piwo z Bojanowa ? I czy chciałby się wymienić za coś krakowskiego ?Comment
Comment