gotowe do oceny...
Łomża, Euro Shopper Jasne (dla Ahold)
Collapse
X
-
Łomża, Euro Shopper Jasne (dla Ahold)
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Kolor nawet i dość dobry ale nie uczciwy jak na klase tego piwa, jak na tak małą zawartość alkoholu powinien być jaśniejszy! [2.5]
Piana: Piana utrzymyje się długo, ale to kwestja przesycenia tego napoju CO2. [3]
Zapach: Drożdże [1]
Smak: Dość intensywny z początku nawet przyjemny. Dominuje goryczka, na przemian z kwaskowym posmakiem ( od CO2). Odniosłem wrażenie jak piłbym żywca tylko że wodę żywiec(gazowaną). [3]
Wysycenie: Piwo jak wspomniałem przesycone a to też nie dobrze [1.5]
Opakowanie: Jedynka i nic więce na puszcz jest tylko napis "piwo jasne" i logo sieci sklepów " euro shoper" [1]
Uwagi:
Moja ocena: [2.1]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Słomkowo-złotawe. Za jasne. [3]
Piana: Drobniutka, bardzo krótkotrwała, znika totalnie! (ale puszkowe piłem) [1.5]
Zapach: Bardzo ciężki do wyczucia (zwłaszcza po paru minutach), raczej chmielowy. Plus że nie żmierdzi... [2]
Smak: Orzeźwiające. Nachmielone. Dość rozwodnione. Bez negatywnych posmaków. Lekko kwaskowate. [3]
Wysycenie: Nieco przesadzone, widoczne, szkoda, że nie podtrzymuje piany. [3.5]
Opakowanie: Marketowa puszka. Brzydkie. [1.5]
Uwagi:
Moja ocena: [2.45]Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment