gotowe do oceny
Brok, Sobieski Impress Ginger
Collapse
X
-
Brok, Sobieski Impress Ginger
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ocena neutralna, sam nie mam pojęcia jak ją ocenić, kolor niecozmetniałego sprite'a [3]
Piana: z poczatku przy nalewaniu pojawia się,w mgnieniu oka opada,, biała [1.5]
Zapach: zapach oranżadkio smaku bardziej cytrynowym niz imbirowym [2.5]
Smak: dostał 4 bo jako zamiennik napoju na szybkie ugaszenie pragnienia jest całkiem całkiem w smaku, lekko kwaskowaty, słodycz prawie niewyczuwalna, lekko gorzkawy [4]
Wysycenie: nagazowanie może ciut za duże,tylko tyle [4.5]
Opakowanie: pakowanie jest ładne,podoba mi się, biała butelka,napisy bezpośrednio na szkle, firmowy kapsel [4.5]
Uwagi: kolejny Impress z Broka, tym razem bardziej smaczny nić poprzedni jaki piłem, jest dobry na ugaszenie praginia, mozna powiedzieć,że orzeźwiający
Moja ocena: [3.225]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Sobieski Imperss
Rzeczywiście jest to napój piwny - czyli produkowany na bazie piwa z dodatkiem aromatów i syropu cukrowego. Trudno oceniać w takim produkcie pianę, jak w piwie, gdyż przy dodatku kwasu piana zawsze szybko będzie opadać.
Jest dość słodki, ale jak ktoś woli słodsze to warto spróbować dwóch pozostałych produktów z tej serii - Impress Cranberry i Green Apple.
Comment
-
Comment