Kolor: Żółty, złotawy. [1.5] Piana: Twarda, wielkie ślady na kuflu. Opada nierównomiernie i powoli. [1.5] Zapach: Alkoholowy. [1.5] Smak: Barwa smaku słodowo goryczkowo-alkoholowa. Pozostawia niemiłą gorycz na podniebieniu. [1] Wysycenie: W sam raz. [4] Opakowanie: Ciemna, przeciętna pucha. Jest wszystko co potrzeba, ale az nie chce sie na nia patrzec. [2] Uwagi: Kupione w LP - piwo takie sobie, niedobre. Gdyby nie smak, byloby nawet w porzadku. Jak dla mnie do wypicia tylko przy mocno przytkanym palcami nosie.
Kolor: Złoty [3] Piana: Widoczna [3] Zapach: Bez zarzutu [3] Smak: Naprawdę dobry [4.5] Wysycenie: W porządku [3] Opakowanie: groźnie wyglądająca czarna puszka z kompleksową informacją o piwie w 3 językach [2.5] Uwagi: Jak na piwo za 2 złote i to Strong muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony. Nie czuć spirytusu, jak w wielu Strongach, a smak dobrego piwa, którego jedna puszka mile poprawia nastrój. Brawo Van Pur.
Moja ocena: [3.575]
--------------- Ocena usunieta z rankingu. Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Comment