Ładna pogoda i chwila wolnego czasu pokierowały mnie do osiedlowgo sklepu (róg kiedrzyńskiej i dekabrystów w cz-wie) w celu zaakcentowania pierwszego dnia wiosny jakimś niezgorszym browarkiem. Ku mojemu zdziwieniu napotkałem tam nieznany mi produkt z odległych stron a był to mianowicie CHOJRAK MOCNE z browaru Boss z Witnicy. Chcą zapoznać się z opiniami Fachowców z Browar.biz przed wieczorną konsumpcją wlazłem na tutejszą stonę i daremnie szukałem takiego trunku.
Popróbowałem bez "referencji". Niezbyt często pijam mocne piwa a po tych które wypiłem podchodzę do nich jak do niewypału. To było zaskakująco dobre - 7%, wywarzone w smaku, kolor, piana - ok a co najważniejsze nie wyczuwało się mocnego smaku alkoholu jak u jego innych MOCNYCH krewnych.
Siedzę teraz w pracy i nie mam przed sobą etykiety nie mogąc tym samym zacytować więcej szczegółów!
Popróbowałem bez "referencji". Niezbyt często pijam mocne piwa a po tych które wypiłem podchodzę do nich jak do niewypału. To było zaskakująco dobre - 7%, wywarzone w smaku, kolor, piana - ok a co najważniejsze nie wyczuwało się mocnego smaku alkoholu jak u jego innych MOCNYCH krewnych.
Siedzę teraz w pracy i nie mam przed sobą etykiety nie mogąc tym samym zacytować więcej szczegółów!
Comment