wyjątkowo "piwne" piwo bezalkoholowe....przed otwarciem spodziewalem się smaku wody mineralnej tym bardziej ,że już premium podchodzi pod wodę mineralną...rzeczywiście jak już pisaliście w konfrontacji z żywcem bezalkoholowym wychodzi znacznie lepiej...wadą tego piwa jest nadmierna kwaskowatość..a może to zaleta?..wydaje mi się z jednej strony ,że własnie dzięki kwaskowatości to "piwo" przypomina piwo-ciekawe czy zgodzicie się z ta opinią...
podsumowując...piwo to trzeba porównywać tylko z jego nisko-lub bezalkoholowymi odpowiednikami,piwo dobre dla abstynetów i leczących się alkocholików ktorzy chcą poczuć namiastkę prawdziwego piwa,pozostając przy tym trzezwym...calkiem dobre..będę sięgał częsciej tym bardziej ,że dla mnie nie jest wskazany alkohol...
podsumowując...piwo to trzeba porównywać tylko z jego nisko-lub bezalkoholowymi odpowiednikami,piwo dobre dla abstynetów i leczących się alkocholików ktorzy chcą poczuć namiastkę prawdziwego piwa,pozostając przy tym trzezwym...calkiem dobre..będę sięgał częsciej tym bardziej ,że dla mnie nie jest wskazany alkohol...
Comment